Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Nerez
(2x)
Každý obyčejný den nám může změnit život. Hrdinové povídek scenáristy Marka Epsteina jsou zdánlivě sebejistí a stabilní jedinci uchlácholení drobnými lidskými sny. Jejich jistota ale není víc než pouhé očekávání pádu.
Ukázky

Nerez

209 Kč
Nevěsta z kláštera
Franka, mladší dcera pána z Marienfeldu, se jen těžce smiřuje s osudem řeholnice, zatímco pohledná sestra Melinda se může vdát. Franka si chce ještě naposledy užít svobody a vyjede si potají na projížďku do lesa.
Ukázky

Nevěsta z kláštera

249 Kč
Nevinná třicítka
Ivy může pomoci jenom expert na jednu noc! Louis už před léty zjistil, že lidé se zamilovávají do těch nesprávných partnerů, a tak se rozhodl – nezamilovávat se. Ani do Ivy!
Ukázky

Nevinná třicítka

69 Kč
Nevyšlapanou cestou
(4x)
Kniha uznávaného amerického psychoterapeuta, ve které se autor zabývá novou psychologií lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu.
Ukázky

Nevyšlapanou cestou

278 Kč
Nezapomeňte
Společnost Post Bellum ve sbírce Paměť národa dokumentuje osudy, na které se zapomnělo či zapomenout mělo, a vypráví je dál.
Ukázky

Nezapomeňte

194 Kč
Než vzpomínky vyblednou
(3x)
Tokijská kavárna Funiculi funicula není jediným podnikem v Japonsku, kde lze cestovat časem. V kavárně Dona dona ve městě Hakodate, kterou provozuje matka majitele tokijské kavárny Nagareho, je také možné vrátit se do minulosti nebo navštívit budoucnost.
Ukázky

Než vzpomínky vyblednou

209 Kč
Nic než kapitalismus

Poprvé v lidských dějinách celé planetě dominuje jeden ekonomický systém. Kapitalismus triumfoval, protože se ukázal životaschopnější a adaptabilnější než systémy jiné. Přinesl lidem blahobyt a uspokojil jejich touhu po nezávislosti.

Ukázky

Nic než kapitalismus

398 Kč
Nikdy není pozdě
Heather je třicet tři a stále marně čeká na svou spřízněnou duši. Jednoho dne však v hobbymarketu potká sympatického Anthonyho.
Ukázky

Nikdy není pozdě

299 Kč
Noc s bodyguardem
Co vedlo krále Romana k tomu, aby se vydával za bodyguarda a prověřoval si Zabrinu, která se měla stát jeho manželkou? Vždyť všechno už bylo dávno dohodnuto, a co je Zabrina zač, ho vlastně vůbec nezajímalo!
Ukázky

Noc s bodyguardem

69 Kč
Nová divočina
Bea s pětiletou Agnes žije v přelidněném Městě zahlceném smogem. Agnes trpí úporným kašlem a chřadne Bee před očima. Znečištění vzduchu přesáhlo únosnou mez, ale zdravotní problémy s tím související už nikdo neřeší.
Ukázky

Nová divočina

419 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100