Nejprodávanější tituly - listopad 2022
fantasy

Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
fantasy
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých - 11%

Nadešel konec civilizace. Pryč jsou internet, televize i mobilní telefony. Zůstalo jen málo z toho, co by člověku připomínalo, že je stále lidským tvorem.

fantasy
Ukázky

Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých

403 Kč
358 Kč
Pro hrst dukátů - 20%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
fantasy
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
238 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
fantasy
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Stín bohů. Krvopřísežní I. - 11%
Ty nejlepší ságy jsou napsané krví.
fantasy
Ukázky

Stín bohů. Krvopřísežní I.

494 Kč
439 Kč
Historky z Rozmaru - 11%
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
fantasy
Ukázky

Historky z Rozmaru

259 Kč
230 Kč
Rapsodie - 11%
(1x)
Callypso je siréna, jejíž život se právě obrátil naruby. Sedm let nosila na ruce náramek s více než tři sta korálky. Na první pohled obyčejný šperk, jenže každý z těch korálků představoval magickou směnku – dluh Handlíři, vílímu králi.
fantasy

Rapsodie

386 Kč
343 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Plameny pomsty - 11%
Nezapomenutelná, nemilosrdná a napínavá fantasy série úspěšného kanadského spisovatele Evana Wintera pokračuje druhým svazkem, v němž musí svržená královna spojit síly s mladým válečníkem, aby vyrvala svůj trůn uchvatitelům a zachránila svůj lid.
fantasy
Ukázky

Plameny pomsty

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 655 položek
<< < 1 2 3 4 .. 66 > >>