Nejprodávanější knihy - listopad 2022

Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Roky
(4x)
První české vydání memoárů významné francouzské autorky, držitelky Nobelovy ceny za literaturu.
Ukázky

Roky

359 Kč
Ruská mafie
První ze série publicistických knih o vývoji mafie v Česku. Knihy v této sérii budou opatřeny podtitulem Polosvět. Mapují vznik a vývoj organizovaného zločinu na území Československa a České republiky po roce 1989.

Ruská mafie

314 Kč
Po čem rabíni touží
(5x)
Tuvia Tenenbom tentokrát nemusel procestovat cizí zemi křížem krážem a najezdit tisíce kilometrů nebo mil. Přestože mu na rozdíl od jiných cest nešlo o zdraví či rovnou život, byla to zatím nejtěžší cesta. Vydal se totiž do světa, kde sám vyrůstal.

Po čem rabíni touží

359 Kč
Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
Přijít za svítání
(2x)
Tato kniha představuje „to nejlepší z Václava Cílka“. Jde o výbor, který mapuje dvacetiletou spolupráci jednoho z našich nejúspěšnějších esejistů s nakladatelstvím Dokořán – od jeho prvotiny Krajiny vnitřní a vnější (2002), která se stala bestsellere
Ukázky

Přijít za svítání

359 Kč
Těžký prachy

Tři roky rozvážel Jan Novák v Chicagu prachy. Byly těžké: pět set dolarů ve čtvrťácích vážilo třináct kilo. Dobrodružství na pomezí žánrů, dílem autobiografii, dílem reportáž, dílem poezii, dílem dokument.

Ukázky

Těžký prachy

439 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(1x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist.
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

229 Kč
Zahrada
(10x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

332 Kč
Mámy hubnou s námi
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>