Nejprodávanější knihy - listopad 2022

Ada
(1x)
Román je inspirovaný osudem Hedy Müllerové, autorčiny německé praprababičky, jejíž rodina v květnu 1945 prošla děsivou zkušeností s nechvalně proslulým internačním táborem pro Němce v Nových Hodolanech, přezdívaným Hodolanské peklo.
Ukázky

Ada

313 Kč
Vzpomínky na úhoře
(10x)
Vzpomínky na úhoře jsou mnohovrstevnatý román zasazený do japonského prostředí, který kombinuje fantaskní prvky s motivem pátrání a přináší příběh o přátelství, odvaze a síle vzpomínek.
Ukázky

Vzpomínky na úhoře

539 Kč
Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2023
Tradiční Lunární kalendář Krásné paní obsahuje kromě rady na každý den podle postavení Měsíce ve zvěrokruhu i užitečný přehled dění na obloze roku 2023.

Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2023

134 Kč
Basketbal
Kniha Basketbal. Velký americký příběh zachycuje zásadní momenty dějin slavných klubů. Ale nejprve se vrací na začátek, před Vánoce 1891, kdy se nápad na novou hru zrodil v hlavě Jamese Naismithe. A co bylo pak? Kdy vznikla NBA a jak stoupal věhlas ?
Ukázky

Basketbal

1 077 Kč
Noční chodci
(2x)
Jedna noc, jedno město a dva kamarádi, kteří putují z jedné pražské hospody do druhé. Krok za krokem, pivo za pivem a příběh za příběhem. Dojde na jednu dávnou lásku, jednu nepovedenou svatbu a jeden ještě víc nepovedený výlet do Alp.
Ukázky

Noční chodci

356 Kč
Prašina: Křídový panáček #5
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
Výživná kniha o jídle
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit.

Výživná kniha o jídle

449 Kč
Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka
Nové vydání původních komiksových příběhů Rychlých šípů Jaroslava Foglara od kreslíře Marko Čermáka a 13 zbrusu nových příběhů namalovaných Jiřím Grusem!
Ukázky

Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka

899 Kč
Šelma
(11x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

448 Kč
Hitlerovy roky: Triumf a pád 1933-1945
(3x)
Impozantní dvoudílná práce předního odborníka na dějiny třetí říše, renomovaného britského historika Franka McDonougha, čtivě a fundovaně vypráví příběh nacistického Německa prostřednictvím postavy jeho stvořitele i hrobníka Adolfa Hitlera.
Ukázky

Hitlerovy roky: Triumf a pád 1933-1945

1 797 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>