Nejprodávanější tituly - listopad 2022
horory

Zjevení Cthulhu
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory

Zjevení Cthulhu

314 Kč
Berserk 10
Plán je jasný – osvobodit Griffi tha! Jenže jak se nepozorovaně dostat zpátky do Windhamu a proniknout až do podzemí tamního paláce? Jestřábi sice najdou nečekaného spojence, ale to pořád neznamená, že se jejich záchranná akce setká se zdarem...
horory

Berserk 10

269 Kč
Berserk 9
Guts je pryč a ponížený Griffith sáhne k radikálnímu řešení. Riskuje tím však vše, co do té doby získal, a případný neúspěch může řádně zkomplikovat život nejen jemu, ale i Jestřábům těšícím se na povýšení...
horory

Berserk 9

269 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Cosi z hloubi
V novele Cosi z hloubi se Alison Manneringová po vysoké škole vrací do rodného městečka, odlehlé hornické obce v severovýchodní Pensylvánii, aby se pokusila přijít na kloub záhadné smrti svého otce.
horory

Cosi z hloubi

314 Kč
Cujo
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory

Černá krabice

324 Kč
Černý telefon a další příběhy
MINULOST NEZEMŘELA. DOKONCE JEŠTĚ ANI NEPOMINULA. Originální, cenami ověnčená sbírka vizí a nočních můr Imogene je mladá a krásná. Umí líbat jako filmová hvězda a ví vše o každém filmu, který byl kdy natočen.
horory

Černý telefon a další příběhy

378 Kč
Dům
Dům je román, který se proslavil mimo jiné i tím, že ho za chůze zaujatě četl Stephen King, když ho v roce 1999 srazila a málem zabila dodávka řízená nepozorným řidičem.
horory

Dům

359 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči
Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města.
horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

332 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 113 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>