Nejprodávanější tituly - listopad 2022
horory

Zhubni
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory

Zhubni

306 Kč
Zvuk
Před hrůzou si marně zacpáváš uši. U hory Mount Hood v Oregonu funguje komunita survivalistů, kteří se straní civilizace.
horory
Ukázky

Zvuk

404 Kč
Rybář
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Záhada domu Marwicků
(1x)

Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho.

horory

Záhada domu Marwicků

314 Kč
Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
Mimo dosah
(3x)
Postmoderní vícehlasá hypnotická novela. Sen, realita, horor či noční můra?
horory

Mimo dosah

178 Kč
Mrtvá zóna
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
Ve světle nebo ve stínu
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

341 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>