Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
dům a zahrada

Komplet Japonské zahrady - 11%
V této zcela ojedinělé knižní publikaci dvou knih v dárkovém šubru na křídovém papíře se můžete inspirovat úchvatnými fotografiemi z více než 250 zahrad z celého Japonska!
dům a zahrada

Komplet Japonské zahrady

1 278 Kč
1 136 Kč
Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
dům a zahrada

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Jezevčík - 11%
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
dům a zahrada

Jezevčík

116 Kč
103 Kč
Moderní dřevostavba - 11%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
dům a zahrada

Moderní dřevostavba

296 Kč
263 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
dům a zahrada

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Paličkování III
Paličkovaná krajka má mnoho podob. Od tradičních jemných deček až po moderní a neobvyklé oděvní doplňky. Vyzkoušejte si propojení klasické techniky a netradičního materiálu.
dům a zahrada

Paličkování III

134 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
dům a zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 169 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>