Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
dům a zahrada

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
dům a zahrada

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
4týdenní výchovný program pro psy - 14%
V této přehledné a moderní příručce máte den po dni, týden po týdnu připravený výchovný program pro vašeho psa, který si oba hezky užijete a na konci bude dobře vychovaný společník.
dům a zahrada

4týdenní výchovný program pro psy

232 Kč
199 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
dům a zahrada
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Udírny - 11%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
dům a zahrada

Udírny

197 Kč
175 Kč
Posedy - 11%
Lov z posedu poskytuje mnoho výhod: dobrou podpěru pro střelbu, správné oslovení zvěře, bezpečnost, lepší přehled a ochranu před povětrnostními vlivy.
dům a zahrada

Posedy

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 169 položek
<< < 1 .. 15 16 17