Nejprodávanější knihy - prosinec 2022

Komtur
(3x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
Ukázky

Komtur

448 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Nad propastí

Pokud vše půjde dobře, historie lidstva se ocitá teprve na svém počátku. Náš druh přežije miliardy let, což je dost času na to, aby skoncoval s nemocemi, chudobou a nespravedlností a rozkvetl do podoby, kterou si dnes ještě neumíme představit.

Ukázky

Nad propastí

529 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

403 Kč
Osudné svědectví
(9x)
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech.

Osudné svědectví

413 Kč
Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.

Má cesta za štěstím

859 Kč
DickObraz - Omalovánky pro dospělé
V současné stresující době chceme lidi rozesmát. Naše sprosté omalovánky jsou pro všechny, co se nebojí a udělají radost každému, kdo má trochu nadhled. Pečlivě vytvořené obrázky penisů pobaví obě strany – jak obdarovaného, tak kupujícího.

DickObraz - Omalovánky pro dospělé

188 Kč
Kdepak jsi, krásný světe
(2x)
V románu se setkáváme se čtyřlístkem hrdinů, kteří jsou sice ještě pořád mladí, ale už je dohání realita života.
Ukázky

Kdepak jsi, krásný světe

358 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomorPovolží. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
Ukázky

Vlak do Samarkandu

447 Kč
Zahrada
(10x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>