Nejprodávanější tituly - prosinec 2022

DickObraz - Omalovánky pro dospělé
V současné stresující době chceme lidi rozesmát. Naše sprosté omalovánky jsou pro všechny, co se nebojí a udělají radost každému, kdo má trochu nadhled. Pečlivě vytvořené obrázky penisů pobaví obě strany – jak obdarovaného, tak kupujícího.

DickObraz - Omalovánky pro dospělé

188 Kč
Nejhorší rodiče na světě

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Roky
(4x)
První české vydání memoárů významné francouzské autorky, držitelky Nobelovy ceny za literaturu.
Ukázky

Roky

359 Kč
Temné blues v New Orleans
(1x)
František Kotleta se vrací k jedné ze svých nejúspěšnějších literárních postav a je to jízda víc než podařená.

Temné blues v New Orleans

314 Kč
Nalezení
(4x)
Minulost se vrací bez varování. Pátý případ Tomáše Volfa. V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky.
Ukázky

Nalezení

314 Kč
Přepište dějiny podruhé
Autoři podcastu Přepište dějiny přicházejí po úspěšné první knize s pokračováním.

Přepište dějiny podruhé

448 Kč
Krvavý spolek
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.

Krvavý spolek

341 Kč
15 let v Rusku
(2x)
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
Ukázky

15 let v Rusku

269 Kč
Pustá země
(6x)
Pustá země je pravděpodobně nejvlivnější básnickou skladbou 20. století, přinejmenším v kontextu anglofonní poezie. T. S. Eliot ve své útlé knize z roku 1922 zcela mimořádným způsobem navazuje na několikatisíciletou tradici světové literatury.
Ukázky

Pustá země

178 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>