Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022

Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Matrix Energetics
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.

Matrix Energetics

324 Kč
Alois Nebel - trilogie
(2x)
Kreslená románová trilogie Alois Nebel (Bílý Potok, Hlavní nádraží, Zlaté Hory, rozšířená o alternativní konec) vychází v jednom svazku v novém vydání.

Alois Nebel - trilogie

536 Kč
Death Note 2 - Zápisník smrti
(1x)
Zkuste si představit, že existují bytosti zvané smrtonoši. Každý z nich vlastní zápisník, do kterého když zapíše něčí jméno a představí si při tom jeho obličej, dotyčný zemře. Komiks.

Death Note 2 - Zápisník smrti

224 Kč
Kdo se bojí smrti?
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
Medvěd
(4x)
Francouzský historik se zabývá různými aspekty boje církve proti těmto představám a proměnám postavení této šelmy v symbolice středověku.

Medvěd

331 Kč
Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my
(1x)
Knížka Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my je úsměvným vyprávěním malého kluka o nejkouzelnějším a nejvoňavějším období roku.

Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

224 Kč
Husserlova věcnost
Přednášky přednesené v roce 1986 na MFF UK.

Husserlova věcnost

108 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.

Magor dětem

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>