Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Fenomenologická psychologie
Texty a přednášky z let 1971-1977. K problému psychologické přítomnosti; Myšlení a blud; Fenomenologie sexuality; Co je to normalita?....o těchto a několika dalších problémech psychologie přemýšlí filosof Petr Rezek.

Fenomenologická psychologie

198 Kč
Alchymista - ilustrované vydání
(20x)
Speciální ilustrované vydání románu Alchymista – největšího brazilského bestselleru všech dob, který byl dosud přeložen do 34 jazyků a prodalo se ho na 10 milionů výtisků - vychází při příležitosti dvacátého výročí prvního vydání.

Alchymista - ilustrované vydání

338 Kč
Francois Rabelais a lidová kultura středověku a renesance
Kniha patří ke klasickým dílům historické literatury druhé poloviny 20. století. Bachtin v ní prostřednictvím Rabelaisova románu Gargantua a Pontagruel objevil téma karnevalu, světa převráceného naruby, zábavy, narážek a veselosti.

Francois Rabelais a lidová kultura středověku a renesance

381 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Geniální přítelkyně - Komplet
Tetralogie Geniální přítelkyně uchvátila čtenáře bezmála na celém světě a vzbudila zaslouženou pozornost literární kritiky. Neapolská periferní čtvrť Luzzatti, padesátá léta minulého století. Právě tam začíná příběh jednoho ženského přátelství.

Geniální přítelkyně - Komplet

1 347 Kč
Zámek - 10%
(3x)
Hlavní roli v románu hraje zeměměřič K., který je zámkem povolán do vesnice, aby zde provedl úřední měření.

Zámek

399 Kč
359 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Maxi psaní
Kniha je určena k procvičování psaní hůlkovým písmem. Každá dvoustrana obsahuje jedno písmeno české abecedy a číslice do deseti. Doplňkovými zábavnými aktivitami si děti rozvíjí logické myšlení, grafomotoriku a kreativitu.

Maxi psaní

125 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>