Nejprodávanější tituly - únor 2022
gastronomie

Zažít Alpy: Cestovat, poznávat, jíst - Meredith Erickson
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
gastronomie
Ukázky

Zažít Alpy

594 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Jíst a žít: Moderní kuchařka na dalších 100 let - Kateřina Winterová - 10%
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

199 Kč
179 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek - 10%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

330 Kč
297 Kč
Receptury studených pokrmů -  kolektiv autorů, Jaroslav Runštuk - 10%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
gastronomie

Receptury studených pokrmů

495 Kč
446 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2