Nejprodávanější tituly - únor 2022
zdravá výživa

Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
zdravá výživa
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdravá výživa
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Bezlepkové kváskové pečení - 20%

Upečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An!   Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí.

zdravá výživa
Ukázky

Bezlepkové kváskové pečení

189 Kč
151 Kč
Hravé fit recepty - 11%

"Známá bloggerka vás přesvědčí, že cesta za štíhlou linií může být sladká!"

Sen o dokonalé postavě a životě plném dobrého sladkého jídla nemusí být jen snem!

zdravá výživa

Hravé fit recepty

269 Kč
239 Kč
Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima - 11%
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.
zdravá výživa

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
399 Kč
Přerušovaný půst - 11%
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má několikahodinový nebo denní půst. U přerušovaného půstu se omezí příjem potravin na několik hodin denně. Přitom nemusíte počítat kalorie, ani se zřík
zdravá výživa

Přerušovaný půst

269 Kč
239 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
zdravá výživa

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Revoluce v opravdovém jídle - 11%
(2x)
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
zdravá výživa

Revoluce v opravdovém jídle

584 Kč
519 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
zdravá výživa

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>