Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
psychologie

Méně mít, více žít - 20%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie
Ukázky

Méně mít, více žít

254 Kč
203 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Motivace chování - 20%
Autor vyplňuje určitou mezeru, kterou vytváří někdy příliš empiricky jednostranně pojatá psychologie, a neopomíjí ani tradiční fenomenologické přístupy, směřující hlouběji ke kořenům lidské psychiky.
psychologie
Ukázky

Motivace chování

299 Kč
239 Kč
Technika Mindfulness - 20%
(2x)
Bojujete občas s nedostatkem motivace a silné vůle? Jste pořád ve stresu? Přistihnete se někdy, že druhé posloucháte jen tak na půl ucha? Pochybujete o sobě? Právě na vás čekají praktické návody a rady.
psychologie
Ukázky

Technika Mindfulness

254 Kč
203 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Jak překonat panické ataky - 20%
(1x)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
psychologie
Ukázky

Jak překonat panické ataky

254 Kč
203 Kč
Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Strategie vyjednávání - 20%
Poznejte spolu s námi základní kameny vyjednávání, osvojte si ty správné strategie, naučte se rozpoznat strategie vašeho protivníka a účinně se jim braňte.
psychologie
Ukázky

Strategie vyjednávání

169 Kč
135 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
psychologie
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe - 20%
Pro osobu trpící depresí můžete udělat hodně.
psychologie
Ukázky

Deprese – jak pomoci a neztratit sám sebe

229 Kč
183 Kč
Duše objevitelů pólu - 20%
Uvažujete někdy nad tím, jaký je hlubší smysl pobytů v přírodě v extrémních podmínkách, za nízkých teplot a jen s nejnutnějším vybavením? Podle norského pokořitele obou zemských pólů je jednou z odpovědí tzv. vnitřní rekalibrace.
psychologie
Ukázky

Duše objevitelů pólu

199 Kč
159 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
psychologie
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
psychologie
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
psychologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
psychologie
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga - 20%
Kognitivně-behaviorální terapie je v současnosti jednou z nejpopulárnějších a nejžádanějších terapií.
psychologie
Ukázky

Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga

169 Kč
135 Kč
Krize v životě, život v krizi - 20%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
psychologie
Ukázky

Krize v životě, život v krizi

209 Kč
167 Kč
Logoterapie v životním cyklu - 20%
K úvahám o naplnění života a jeho smyslu dospíváme nejčastěji na křižovatkách vývojových milníků daných přirozeným životním cyklem. Každé životní stadium klade otázku, jejímž prostřednictvím autoři knihy přibližují specifika dané etapy.
psychologie
Ukázky

Logoterapie v životním cyklu

289 Kč
231 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>