Nejprodávanější tituly - únor 2022
fantasy

Válečník - 11%
(1x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
fantasy

Válečník

395 Kč
351 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 11%
(6x)
Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží. Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami.
fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

449 Kč
399 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
fantasy
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Lilith - 11%
Román vyznačující se „nutkavou bizarností". Obecně se považuje za jeden z vrcholů viktoriánské fantastiky a měl velký vliv na pozdější autory jako např. C. S. Lewise a J. R. R. Tolkiena.
fantasy

Lilith

341 Kč
303 Kč
Maková válka - 11%
(4x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
fantasy
Ukázky

Maková válka

494 Kč
439 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Falešná hodnota - 11%
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 398 položek
1 2 3 .. 40 > >>