Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
zdraví a životní styl

Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Štítná žláza a její léčba - 20%
(2x)
Příčiny vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Štítná žláza a její léčba

424 Kč
339 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Trauma a paměť - 20%
(1x)
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trauma a paměť

215 Kč
172 Kč
Proč tloustneme - 20%
(1x)
Skutečně je při hubnutí nejdůležitější počítat kalorie a dbát na to, aby výdej energie byl vyšší než příjem? Gary Taubes, autor řady průlomových publikací o výživě, říká, že nikoli.
zdraví a životní styl
Ukázky

Proč tloustneme

249 Kč
199 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
zdraví a životní styl
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 74 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>