Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
příběhy ze života

Sliz - 20%
(1x)

Vítejte na jednom zvláštním ostrově… Je malý, hezký, jen kdyby tu nebydlela ta spousta příšerných dospělých. Školu, park, ba i hračkářství mají na starost lidé, kterým nic neudělá větší radost, než když můžou nějakému dítěti znepříjemnit život....

příběhy ze života
Ukázky

Sliz

198 Kč
158 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

příběhy ze života
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
příběhy ze života
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
příběhy ze života
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Sámo - 20%
Bára se díky kouzelnému atlasu dostane do doby prvního „panovníka“ českých zemí, kupce Sáma.
příběhy ze života
Ukázky

Sámo

212 Kč
170 Kč
Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

příběhy ze života
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Ema a její kouzelná ZOO - Ospalá sovička - 20%

Osmý díl kouzelné série pro všechny milovnice zvířat! Olík je nesmírně ospalá sovička. Nechce totiž, aby mu v Záchranné ZOO cokoli ušlo, a tak je vzhůru celý den i celou noc.

příběhy ze života
Ukázky

Ema a její kouzelná ZOO - Ospalá sovička

149 Kč
119 Kč
Kdo krade dětem čtení - 20%
Právě probíhá velká loupež století! Dětem někdo krade čtení. Detektivem pátrajícím po pachateli se kromě hlavní postavy Terezky můžete stát i vy. Na pomoc vám přispěchá řada pomocníků – muž s dýmkou, dřevěný panáček s dlouhým nosem, chlapec s kordem a spousta dalších hrdinů z knížek.
příběhy ze života
Ukázky

Kdo krade dětem čtení

249 Kč
199 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Společenstvo klíčníků - 20%
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké nezměrné tajemství skrývá?
příběhy ze života
Ukázky

Společenstvo klíčníků

170 Kč
136 Kč
Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Kolik pater má strom - 20%

Projděte s veverčákem celým stromem a poznejte, kdo v něm bydlí. Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává. Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou.

příběhy ze života
Ukázky

Kolik pater má strom

209 Kč
167 Kč
Sheila, dcera delfínů: Dědictví Atlantidy - 20%

Bojujte spolu s delfíny proti zákeřné pavoučí královně! 3. díl fantastické dívčí podmořské romance Sheila stěží věří vlastním očím! Dveře od bytu jsou vypáčené a její amulet a hrací skříňka zmizely. Jak se teď bude proměňovat v delfína?

příběhy ze života
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Dědictví Atlantidy

209 Kč
167 Kč
Valentýnka a veterinární ordinace - 20%
Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou. Má pokojíček v podkroví, kde ráda hraje na klávesy a skládá písničky.
příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a veterinární ordinace

179 Kč
143 Kč
Myší knížka - 20%
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
příběhy ze života
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
167 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč