Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
česká

Srdce Evropy - 20%
Román Pavly Horákové nabízí pozoruhodný dialog dvou vyprávěcích hlasů, které dělí více než sto let...
česká
Ukázky

Srdce Evropy

298 Kč
238 Kč
Klikař Beny - 20%
(2x)

Odvrácená strana Rudého práva. Ušmudlaný, rozpadající se svět dělnických kolonií, hospod a sběrných surovin osmdesátých let minulého století a živoucí svět bizarních postaviček, které jej obývají.

česká
Ukázky

Klikař Beny

239 Kč
191 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

česká
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Dej mi království - 20%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
česká
Ukázky

Dej mi království

289 Kč
231 Kč
Listopád - 20%
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

259 Kč
207 Kč
Rudý vrabčák - 20%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
česká
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
207 Kč
Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic - 20%
Jádro příběhu je vždycky pravdivé. Část mého vyprávění jsou příběhy mých předků, včetně pamětí mojí matky – porodní báby – pak moje osobní vzpomínky a potom obrázky z dějin našeho kraje.
česká
Ukázky

Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic

99 Kč
79 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
česká
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Tajemství - 20%
(4x)

Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě střeží dospělí i děti.

česká
Ukázky

Tajemství

349 Kč
279 Kč
Aristokratka u královského dvora - 20%
(15x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
česká
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

179 Kč
143 Kč
Dryák - 20%
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.
česká
Ukázky

Dryák

248 Kč
198 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Čas primadon - 30%
Ema Šubrtová pracuje jako učitelka na gymnáziu, občas provádí turisty po Brně a s partou přátel si užívá bezstarostný čas bez závazků.
česká
Ukázky

Čas primadon

179 Kč
125 Kč
Podezřelá smrt - 30%
Standa Berka je povýšen na plukovníka a po desetiletích je opět šéfem brněnské mordparty.
česká
Ukázky

Podezřelá smrt

179 Kč
125 Kč
Tanec papírových draků - 20%
(2x)
Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce.
česká
Ukázky

Tanec papírových draků

199 Kč
159 Kč
Amáliina nehybnost - 20%
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický…
česká
Ukázky

Amáliina nehybnost

179 Kč
143 Kč
Jizva - 20%
(4x)
Katarzyně je něco přes čtyřicet a za celý život nevytáhla paty z rodného Polska. Teď však má pro svou firmu otevřít novou pobočku v Ostravě. Od studenta Martina, kterého zaměstná jako tlumočníka, se dozví o tragické historii blízké vesnice Životice: v srpnu 1944 zde nacisté v odvetě za partyzánský útok na příslušníky gestapa zastřelili během jednoho nedělního rána třicet šest mužů.
česká
Ukázky

Jizva

249 Kč
199 Kč
Zuzanin dech - 20%
(17x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
česká
Ukázky

Zuzanin dech

229 Kč
183 Kč
Zvuky probouzení - 20%
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
česká
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 969 položek
<< < 1 2 3 4 .. 49 > >>