Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2022
horory

Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Rudý vlk
Oakdale je obklopena temnými hvozdy plnými nebezpečných příšer.
horory

Rudý vlk

341 Kč
Vydři - duši
Všechny duše tu už jednou byly, i ta tvoje…
horory
Ukázky

Vydři - duši

234 Kč
Zhubni
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory

Zhubni

306 Kč
Berserk 5
Gutsovi se u Jestřábů daří, ale ne všichni jeho noví kumpáni jsou z toho nadšení. Griffith má navíc nebezpečné ambice a Guts brzy na vlastní kůži pozná, zač je toho doopravdy loket...
horory

Berserk 5

269 Kč
Berserk 6
Griffith míří vysoko a zdá se, že jeho velkolepé sny se mohou brzy splnit. Jenže ne všichni u dvora mu úspěch přejí a zákulisní boj se vyostřuje, což může velmi významným způsobem ovlivnit i Gutsův osud...
horory

Berserk 6

269 Kč
Berserk 7
Válečné tažení pokračuje, ale nic nejde tak hladce, jak měl Griffith naplánováno. Guts a Casca jsou stále ještě nezvěstní a je třeba je najít dřív, než bude pozdě.
horory

Berserk 7

269 Kč
Bůh krys - limitovaná edice
(1x)
V mrazivém příběhu komiksového velmistra Richarda Corbena se v lesích za Arkhamem potulují strašlivé věci! V díle, které kombinuje lovecraftovské prvky s indiánskými legendami, s námi můžete sledovat arogantního měšťáka, jenž se vydává odhalit původ
horory
Ukázky

Bůh krys - limitovaná edice

538 Kč
Dům na tekutých píscích
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory

Dům na tekutých píscích

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>