Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
romány

Bez viny - 20%

Další případ pro Kate Linvillovou a Caleba Halea Ve vlaku z Londýna do Yorku střílí neznámý muž na ženu. Ta unikne v poslední vteřině. Dva dny nato se mladá cyklistka zřítí z kola, protože někdo natáhl přes cestu lanko. Upadne do bezvědomí a následující výstřel už neslyší.

romány
Ukázky

Bez viny

249 Kč
199 Kč
Jenom matka - 20%
Román Jenom matka navazuje na předcházející tři díly Jacobsenovy hojně překládané ságy o obyvatelích ostrova Barroy.
romány
Ukázky

Jenom matka

189 Kč
151 Kč
Návrat - 20%
Trevor po dědečkovi zdědí chatu a zjišťuje, že ho to táhne do míst, kde prožil dětství. Vrátí se, protože chce vést jednoduchý život, ale ve skutečnosti to zas tak jednoduché není. Je tu například Callie, rozmrzelá místní teenagerka, která o smrti Trevorova dědečka ví zjevně víc, než by měla.
romány
Ukázky

Návrat

249 Kč
199 Kč
Pokání - 20%
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
223 Kč
Poupátka - 20%
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

romány
Ukázky

Poupátka

249 Kč
199 Kč
Prolhané městečko - 20%
(1x)
Severní Karolína, 2018: Život Morgan Christopherové je vzhůru nohama. Když na sebe vezme vinu za zločin, který nespáchala, ocitne se na tři roky v nápravném zařízení.
romány
Ukázky

Prolhané městečko

279 Kč
223 Kč
První chyba - 20%
(1x)
Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, má úspěšnou firmu, báječné děti a překrásný dům.
romány
Ukázky

První chyba

322 Kč
258 Kč
Sběratelka sirotků - 20%
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
199 Kč
Zlatá léta - 20%
Doba plná pokušení. Rodina v boji o záchranu svého snu. Stuttgart, 1926. Mladá Serafina milující dobrodružství se stěhuje k svému nevlastnímu bratrovi Victorovi do jeho přepychového sídla, jemuž nikdo neřekne jinak než „Čokoládová vila“.
romány
Ukázky

Zlatá léta

309 Kč
247 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Ti, kterým se narodíš - 20%
Když se mladým manželům narodí dcera, nemají ponětí o tom, že jim zároveň do rodiny přibyla i malá glosátorka jejich každodenních radostí a strastí. Očima dítěte, které svět kolem sebe komentuje vyspělým vnitřním hlasem, nahlížíme na životy dvou lidí, kteří žijí spolu, a přesto každý sám.
romány
Ukázky

Ti, kterým se narodíš

159 Kč
127 Kč
Pohyby ledu - 20%
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
120 Kč
Tady byla Britt-Marie - 20%
(17x)
Román o tom, jak se lidé ztrácejí, zamilovávají a kopou do všeho, co je kulaté.
romány
Ukázky

Tady byla Britt-Marie

199 Kč
159 Kč
Dům radovánek - 20%
Ve strhujícím dvoudílném románu americké klasičky Edith Whartonové před námi ožívá mistrně vykreslená paleta postav, které prožívají svůj „americký sen“ a touží po ukojení svých vášní ve víru sebevědomí i nejistoty.
romány
Ukázky

Dům radovánek

149 Kč
119 Kč
Hodná sestra - 20%
(1x)
Fern Castleová pracuje v místní knihovně. Tři večery v týdnu pravidelně večeří se svým dvojčetem Rose, která je jí celý život oporou a rádcem. Fern je ze sester ta uzavřenější. Vyhýbá se davům, jasným světlům a hlasitým zvukům.
romány
Ukázky

Hodná sestra

249 Kč
199 Kč
Zachraň Jacka - 20%
Uprostřed bojů ve Vietnamu našli člověk a pes jeden druhého a poznali sílu skutečného přátelství... Poté, co při tragické nehodě přijde o svou mladou rodinu, se Fletcher Carson nechá dobrovolně naverbovat do války ve Vietnamu.
romány
Ukázky

Zachraň Jacka

249 Kč
199 Kč
Život po tobě - 20%
(2x)
Kdybyste ztratili někoho, koho jste moc milovali, jak moc by to změnilo váš pohled na svět? V pokračování světového bestselleru Jojo Moyesové Než jsem tě poznala najdeme Louisu Clarkovou v přesně takové situaci.
romány
Ukázky

Život po tobě

279 Kč
223 Kč
Archa knih - 20%
(4x)

Skutečná pravda se skrývá mezi řádky Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice.

romány
Ukázky

Archa knih

209 Kč
167 Kč
Babičkou proti své vůli - 20%
(2x)
Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě.
romány
Ukázky

Babičkou proti své vůli

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>