Nejprodávanější e-knihy - březen 2022

Deset let s Václavem Havlem - 20%
(3x)
Ladislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své knize vzpomíná léta strávená po boku Václava Havla, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, domácí cesty, vztahy mezi V. Havlem a V. Klausem, Havlovy zápasy s nemocemi, obě dvě prezidentovy manželky nebo vztahy prezidenta s médii.
Ukázky

Deset let s Václavem Havlem

249 Kč
199 Kč
Desetkrát šťastnější - 20%
Máte někdy pocit zklamání ze života a myslíte si, že byste mohli být šťastnější?
Ukázky

Desetkrát šťastnější

288 Kč
230 Kč
Devoluce - 20%
Sopka Mount Rainier vybuchla a malá obec vybavená nejmodernější technologií, usazená hluboko v horách je odříznuta od civilizace i dodávek potravin. Zima se blíží a z lesa se ozývá záhadné vytí.
Ukázky

Devoluce

280 Kč
224 Kč
Dialogy ze života dětí s psychickými problémy - 20%
Publikace je určena především rodičům, kteří výchovu svých dětí berou vážně. Rodičům, kteří jsou ochotni nad svými výchovnými metodami uvažovat, popřípadě je i přehodnocovat. Těm, kteří mají zájem o vlastní sebereflexi, a to nejen z pohledu rodičovské role.
Ukázky

Dialogy ze života dětí s psychickými problémy

186 Kč
149 Kč
Dívka pod hladinou - 20%
(2x)
Nový dobrodružný thriller od autora bestselleru Šelma!Sloan McPhersonová je ve vodě jako doma. Její otec je lovec pokladů a ona sama se potápí od dětství. Jednoho dne se však ocitne nejen v roli svědkyně, ale zejména podezřelé.
Ukázky

Dívka pod hladinou

279 Kč
223 Kč
Doktor z Varšavy - 20%
Přežili, aby vyprávěli svůj příběh. Janusz Korczak odmítl opustit své děti a vydal se s nimi na společnou cestu do temnoty, do plynových komor. Ve varšavském ghetu žilo více než půl milionu lidí, konce války se dožilo méně než jedno procento z nich.
Ukázky

Doktor z Varšavy

248 Kč
198 Kč
Dopisy - 20%
První novočeské vydání dvou nejobsáhlejších dopisů španělského conquistadora, které zaslal svému králi a císaři Karlu V.
Ukázky

Dopisy

198 Kč
158 Kč
Drbny z předměstí - 20%
(1x)

Pomluvte sousedy dřív, než pomluví oni vás Mohla to být dokonalá čtvrť, kdyby ovšem Frances bez varování nevstoupila do domu Anne a nenačapala ji na podlaze in flagranti s milencem. Nic totiž nezastíní vlastní problémy líp než průšvih u sousedů.

Ukázky

Drbny z předměstí

249 Kč
199 Kč
Dula - 20%
(1x)
Stárnoucí spisovatel Mojmír se nikdy nesmířil s rozvodem. Za maskou protřelého cynika se skrývá zklamaný, bolestínský a nejistý muž, který manželce Hedvice nikdy neodpustil, že od něj odešla, když ji nejvíc potřeboval.
Ukázky

Dula

229 Kč
183 Kč
Důvodné pochybnosti - 20%
(4x)
Prominentní právník Andrew Hamilton má ohledně žen jasné požadavky: líbí se mu blondýnky s pěknými křivkami a vyžaduje, aby nelhaly...
Ukázky

Důvodné pochybnosti

269 Kč
215 Kč
Endymionův vzestup - 20%
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
398 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Ernettiho stroj - 20%
(1x)
Příběh založený na skutečných událostech, vypráví o stroji času, který je ukrytý v tajných archivech Vatikánu.
Ukázky

Ernettiho stroj

248 Kč
198 Kč
Fenomén Lysá hora - 20%

Objevte krásy a zajímavosti této hory! Kniha pro milovníky Lysé hory, ale i pro ty, kdo ji ještě neznají. Dozvíte se řadu informací o historii a současnosti chat, o turistických trasách (doplněných mapami), o místní fauně i flóře, osobnostech současných i z dob minulých, závodech zde pořádaných, o místním dění, obcích a zajímavých místech v okolí.

Ukázky

Fenomén Lysá hora

269 Kč
215 Kč
Fit recepty pro každého - 20%
Naučte se jíst zdravě díky kuchařce plné fit receptů, dostaňte se do formy a vymaňte se jednou provždy z koloběhu hubnutí a tloustnutí!
Ukázky

Fit recepty pro každého

254 Kč
203 Kč
Game Changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili - 20%
Slavný BIOHACKER Dave Asprey se s vámi podělí o převratné informace, které nashromáždil z rozhovorů s tzv. „game changers“, lidmi, kteří mění sebe, aby mohli měnit svět.
Ukázky

Game Changers: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili

320 Kč
256 Kč
Gideon Devátá - 20%
(1x)
Sci-fi román plný šermířských soubojů, politických intrik a lesbických nekromantek.
Ukázky

Gideon Devátá

249 Kč
199 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Hacknuté tělo - 20%
Dave Asprey je člověk, který už ve dvaceti pociťoval různé příznaky stáří: trpěl artrózou kolenních kloubů, měl problémy se soustředěním a pamětí, dokonce mu hrozil infarkt a mrtvice.
Ukázky

Hacknuté tělo

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>