Nejprodávanější Kniha - březen 2022
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Moderní metody řízení nákladů - 11%
Kniha zkušených autorů je ojedinělá tím, že představuje moderní a alternativní metody řízení nákladů, které nejsou v tuzemsku příliš známé.
ekonomie

Moderní metody řízení nákladů

332 Kč
295 Kč
Praktický průvodce podnikatele
Publikace slouží především jako výukový materiál. Je psaná srozumitelnou formou a jednotlivá témata jsou vysvětlena na praktických příkladech. Kniha zároveň obsahuje řešení úkolů. Je určena především pro začátečníky v této oblasti.
ekonomie

Praktický průvodce podnikatele

179 Kč
Prodej svoje know-how
Prodej svoje know-how je úderným návodem na to, jak vzít to, co vás nejvíc baví, podlit se o to s ostatními a nechat si za to zaplatit. Je jedno, jestli podnikáte, studujete nebo hrajete na hudební nástroj.
ekonomie

Prodej svoje know-how

179 Kč
Sociální marketing - 11%
Kniha poskytuje ucelený přehled a vysvětlení základních pojmů z oblasti sociálního marketingu.
ekonomie
Ukázky

Sociální marketing

269 Kč
239 Kč
Ekonomika v souvislostech - 11%

Řešení globálních výzev dnešního světa, ať už politických, environmentálních, nebo finančních, staví před ekonomickou vědu požadavek na uvažování v širších souvislostech. Cílem této publikace je tento kontext načrtnout a ekonomické jevy analyzovat.

ekonomie

Ekonomika v souvislostech

176 Kč
156 Kč
Manažerská psychologie - 11%
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci.
ekonomie

Manažerská psychologie

386 Kč
343 Kč
Revoluce v podnikání
Právě TEĎ začíná éra podnikatelů – nenechte si ujet vlak!
ekonomie

Revoluce v podnikání

89 Kč
Praktický průvodce českými účetními výkazy v anglickém jazyce aneb překlad z češtiny do angličtiny - 11%
Cílem publikace je přehlednou, srozumitelnou a v rámci možností i zábavnou formou seznámit uživatele s anglickými slovíčky a výrazy, které se používají a jsou nutné jak pro tvorbu finančních výkazů v anglickém a českém jazyce.
ekonomie
Ukázky

Praktický průvodce českými účetními výkazy v anglickém jazyce aneb překlad z češtiny do angličtiny

269 Kč
239 Kč
Statistika v aplikacích
Publikace navazuje na Přehled statistických metod od Jana Hendla a ukazuje na široké využití statistiky a statistických metod v různých oborech a oblastech lidského života.
ekonomie

Statistika v aplikacích

134 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Jak stimulovat slabý růst české ekonomiky? - 11%
Ve stanovisku jeho autor argumentuje, že malý růst ekonomiky ovlivňuje slabá domácí poptávka podkopávaná politikou pravicových vlád, které redukují výši mezd ve veřejném sektoru.
ekonomie

Jak stimulovat slabý růst české ekonomiky?

36 Kč
32 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 74 položek
<< < 1 2 3 4