Nejprodávanější audioknihy - duben 2022
romány

Babičkou proti své vůli - 11%
(2x)
Humoristicky laděný román zachycuje příběh ženy, která se stala babičkou na svůj vkus příliš brzy. Mladší syn sotva odrostl a Daniela se chystala roztáhnout křídla, jež jí ovšem přistřihla dcera Tereza oznámením, že čeká dítě.
romány

Babičkou proti své vůli

296 Kč
263 Kč
Netrpělivost srdce - 11%
Slavný román v audioknižní podobě s vynikajícím interpretem Radúzem Máchou.
romány

Netrpělivost srdce

266 Kč
237 Kč
A nad tím vším je slunce - 11%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány

A nad tím vším je slunce

314 Kč
279 Kč
Dům bez zrcadel - 11%
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
romány

Dům bez zrcadel

269 Kč
239 Kč
Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále - 11%
(2x)
Čtyřdílná sklářská kronika vrcholí válkami o rakouské dědictví. Skářství začíná upadat, ale členům rodu Heřmanů se otevírají nové možnosti podnikání…
romány

Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále

359 Kč
319 Kč
Manželovo tajemství - 11%
(4x)

Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý… Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti.

romány

Manželovo tajemství

350 Kč
311 Kč
Jak jsem vyhrál válku - 20%
(2x)
Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody.
romány
Ukázky

Jak jsem vyhrál válku

299 Kč
239 Kč