Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
sci-fi a fantasy

V Krvavém pásu - 20%
(1x)

V krvavém pásu musí lidstvo vybojovat další klíčovou bitvu s korzáry.

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

sci-fi a fantasy
Ukázky

V Krvavém pásu

279 Kč
223 Kč
Rafaelova škola - Princezna klenotů - 20%
Lev se obětoval a zrodila se Marina, princezna všech živlů, Princezna klenotů. Někdy je až ku podivu, kolik srdce unese. A Marinino srdce se ve chvíli, kdy Lev padl k zemi, téměř zastavilo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rafaelova škola - Princezna klenotů

325 Kč
260 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Pán prstenů - 20%
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Prapodivné potíže I: Kuňkadlení - 20%
Čerstvě osiřelý šestnáctiletý mladík zdědí panské sídlo po svém podivínském dědečkovi. Spolu s domem však musí přijmout i povinnost, že pořídí soupis nepřeberných kuriózních sbírek, jež jeho předek nashromáždil v rozlehlých sklepeních.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

298 Kč
238 Kč
Tanec papírových draků - 20%
(2x)
Na první pohled panoval zákon, řád a systém. Občas ale někdo musel někoho střelit do hlavy. Občas někdo musel řádu a systému amputovat prst, aby celé tělo nezemřelo na infekci. To byla naše práce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tanec papírových draků

199 Kč
159 Kč
Bitva o propast - 20%
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
119 Kč
Rudý vrabčák - 20%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 401 položek
<< < 1 2 3 4 .. 41 > >>