Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022

Novinářky
(4x)
Česká mediální scéna pohledem žen, které mají zásadní vliv na její podobu. Moderují zpravodajské pořady, vedou velké mediální domy, píšou o tématech, která hýbou světem.
Ukázky

Novinářky

386 Kč
Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Portréty v ostnatém drátu
Vzpomínková próza Portréty v ostnatém drátu vyšla až po jeho smrti v roce 1984 v Paříži. Jeho svědectví z břežněvovských lágrů je básníkovou variantou Dostojevského Zápisků z Mrtvého domu a barvitě v nich líčí život v pracovním táboře na Sibiři.
Ukázky

Portréty v ostnatém drátu

267 Kč
Typokniha
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin. V soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2020 Cenu Ministerstva kultury ČR (1. místo) v kategoii Učebnice a další didaktické pomůcky.
Ukázky

Typokniha

459 Kč
Opona
(5x)
Román Opona je existenciální dystopií s prvky mysteriózního thrilleru.
Ukázky

Opona

341 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
Ukázky

Zaslíbené země

538 Kč
Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Na ramenech obrů
(1x)
Ve dvanácti textech této knihy nacházíme tresť světa Umberta Eca. Autor se tu zabývá filozofií, literaturou, estetikou, etikou i médii. Hravý i břitký tón zpříjemňuje četbu, doprovázenou četnými ilustracemi.
Ukázky

Na ramenech obrů

538 Kč
Prašina: Křídový panáček #1
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
Přeběhlík
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>