Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
česká

Stará škola - 11%
Chvály malých knížek, prkenné boudy, pravého papíru, ohně a dobré hlíny, mingei, šibui, hospodské účtenky, rozhlasu a mluveného slova. Pocty balvanům a kamenným obrům, venkovské hospodě, kočovným vzdělancům a sněhulákům.
česká

Stará škola

269 Kč
239 Kč
Šikmý kostel 2 - 11%
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se
česká

Šikmý kostel 2

395 Kč
351 Kč
Hořící nebe - 11%
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
česká
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
222 Kč
Hájovna - 11%
(7x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.
česká

Hájovna

251 Kč
223 Kč
Tajemství - 11%
K převyprávění životního příběhu sv. Anežky autorku přinutila otázka, co vedlo dceru českého krále Přemysla Otakara II., o jejíž ruku žádal sám císař, k rozhodnutí vzdát se světské moci, tělesné lásky a stát se jeptiškou.
česká
Ukázky

Tajemství

448 Kč
398 Kč
Proč? Živote, proč? - 11%
Zač mě trestáš? Proč mám tak těžký život? Koho v tíživé osudové situaci nenapadly podobné otázky! Stejné si několikrát položila Jarka, s níž se život nemazlil od dětství. Početná rodina, krutý otec, sobecký otčím, nepovedené manželství…
česká
Ukázky

Proč? Živote, proč?

179 Kč
159 Kč
Šikmý kostel - 11%
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

314 Kč
279 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 11%
(5x)
Životopisný román o ženě, která předběhla svou dobu. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
česká
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

314 Kč
279 Kč
Smrt na kůru - 22%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
česká
Ukázky

Smrt na kůru

318 Kč
248 Kč
Nahá před Bohem lásky - 11%
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
česká
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
142 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>