Nejprodávanější knihy - duben 2022
sci-fi

Gwilanina harfa a jiné povídky - 11%
První výbor z povídkového díla světoznámé autorky vydaný v češtině je možno chápat jako stručný nástin jejího pojetí fantasy a sci-fi žánru.
sci-fi
Ukázky

Gwilanina harfa a jiné povídky

324 Kč
288 Kč
Kaňte, mé slzy, řekl policista - 11%
(2x)
Před více než pětačtyřiceti lety vytvořil Philip K. Dick ve své fantazii svět, v němž jsou lidé sledováni na každém kroku. Svět, v němž se nelze vyhnout slídivým očím a žít svobodně. Svět nemálo podobný tomu, ve kterém žijeme dnes…
sci-fi
Ukázky

Kaňte, mé slzy, řekl policista

268 Kč
238 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Naruto 42: Tajemství kaleidoskopu - 11%
Aby ukončil padouchovu vládu bolesti, musí se Narutův učitel ponořit do jeho minulosti a odkrýt tajemství jeho původu. Zároveň se Sasuke připravuje na poslední bitvu bratrů Učihových!
sci-fi

Naruto 42: Tajemství kaleidoskopu

206 Kč
183 Kč
Naruto 43: Muž, který zná pravdu - 11%
Je čas na odhalení posledních tajemství klanu Učihů. A to, co Sasuke zjistí o minulosti své rodiny, otřese celou jeho existencí. Připravte se na události, které změní Narutův svět jednou provždy!
sci-fi

Naruto 43: Muž, který zná pravdu

206 Kč
183 Kč
Rick a Morty 1 - 11%
Původně to měla být jen drsná parodie Návratu do budoucnosti. Ale vznikl z toho svébytný kult, ironický sci-fi seriál, který totálně převálcoval Futuramu i ostatní animované záležitosti.
sci-fi

Rick a Morty 1

269 Kč
239 Kč
Let Eisensteinu - 11%
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi

Let Eisensteinu

350 Kč
311 Kč
Blade Runner - 11%
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi

Blade Runner

259 Kč
230 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1. - 6%
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
238 Kč
Hvězdy jako prach - 6%
(2x)
Politika, láska, zrada předstíraná i skutečná, nejen palácové intriky - i toto je Asimov, příběh předcházející Nadaci.
sci-fi
Ukázky

Hvězdy jako prach

228 Kč
214 Kč
Oblázek na obloze - 6%
(3x)
Oblázek na obloze je prvním - chronologicky ovšem posledním - příběhem, na jehož pozadí se tvoří dějiny Říše, jejíž soumrak je popisován v Nadaci.
sci-fi
Ukázky

Oblázek na obloze

228 Kč
214 Kč
Roboti a impérium - 11%
(3x)
Vesmířanka Gladia a roboti Daneel a Giskard jsou vrže­ni do víru událostí, které začínají krystalizovat v osu­dový konflikt, na jehož výsledku závisí celá budoucí existence lidstva.
sci-fi
Ukázky

Roboti a impérium

268 Kč
238 Kč
Příběh šmouly Mrněte
Další čtyři z komiksových příběhů o vesničce plné šťastných modrých bytůstek.
sci-fi

Příběh šmouly Mrněte

71 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Kacíři Duny - 11%
Páté pokračování monumentální ságy! Leto Atreides je mrtvý. Patnáct set let po jeho smrti se impérium rozpadlo.
sci-fi
Ukázky

Kacíři Duny

494 Kč
439 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Šprti a frajeři - 11%
(2x)
Vítejte v sérii Legie – světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
sci-fi

Šprti a frajeři

323 Kč
287 Kč
Horův vzestup - 11%
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi

Horův vzestup

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 171 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>