Nejprodávanější Kniha - duben 2022
psychologie

O svobodě myšlení - 11%

Na základě logiky a historických zkušeností rozebírá jeden z nejznámějších českých autorů hranice mezi dezinformací, informací a názorem.

psychologie

O svobodě myšlení

314 Kč
279 Kč
Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
psychologie

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
psychologie

Principy

629 Kč
559 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

psychologie
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

psychologie

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
psychologie

Život s narcisem

171 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Cesta ke štěstí v práci - 58%
Cestu ke štěstí v zaměstnání musíme hledat stejně jako v osobním životě. To však nebývá vždy snadné. Máme zvládat pracovní zátěž, nároky šéfa a komunikaci s kolegy, se kterými si často moc nerozumíme. Představa štěstí pak snadno mizí.
psychologie

Cesta ke štěstí v práci

238 Kč
99 Kč
Fenomén psychedelie - 11%
Kniha F. Tylše a kol. Fenomén psychedelie přináší přehled současného stavu poznání v oblasti psychedelické vědy.
psychologie

Fenomén psychedelie

Filip Tylš (ed.)
226 Kč
201 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Úsměv a smích u pomáhajících profesí - 11%
Hlavním tématem publikace je úsměv a smích nazíraný z různých úhlů pohledu. V úvodu se čtenář dozví, jak smích obecně působí na člověka.
psychologie

Úsměv a smích u pomáhajících profesí

266 Kč
236 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
psychologie
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
V nejlepším věku - 11%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Padesátka je super (nebo aspoň hodně dobrá)
psychologie

V nejlepším věku

224 Kč
199 Kč
Zázrak tří květin - 11%
(1x)
Kniha představuje základní principy a metody terapie zaměřené na řešení při práci s dětmi a dospívajícími. Autoři vycházejí především z modelu Kids' Skills, vytvořeného finskými terapeuty Benem Furmanem a Tapanim Aholou.
psychologie

Zázrak tří květin

341 Kč
303 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
psychologie

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Kniha obrazů
Kniha představuje unikátní výbor obrazů z archivu Institutu C. G. Junga v Curychu, který obsahuje více než 4 500 originálních maleb a kreseb vytvořených pacienty buď samotného C. G. Junga, nebo jeho spolupracovníků v letech 1917 až asi 1955.
psychologie

Kniha obrazů

Ruth Ammann (ed.), Verena Kast (ed.), Ingrid Riedel (ed.)
134 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
psychologie

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 211 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>