Nejprodávanější tituly - duben 2022

Zapomnění
(2x)
Témata osobní identity a možností porozumění i sebeporozumění se ve Wallaceových textech prolínají s nejsoučasnějšími technikami ovlivňování a vnější prezentace a kladou – nevyslovenou, snad i nevyslovitelnou? – otázku, na co jsme vlastně zapomněli.

Zapomnění

351 Kč
Zodpovědně lehkomyslná
Oblíbená autorka řady populárních knih (Chalupářkou z donucení, Důchodkyně nestřílejte, V padesáti na začátku, Asi nejsem ženská, Z lodiček do holin, Dvakrát dole, jednou nahoře aj.) přichází s novým titulem.

Zodpovědně lehkomyslná

269 Kč
Zvěrolékař zasahuje
(1x)
Jaké to je léčit epileptického pštrosa nebo kočku, která spolkla měděnou minci?

Zvěrolékař zasahuje

251 Kč
Žena bližního tvého
(1x)
Na první pohled by se zdálo, že Tara Carverová vede dokonalý život. Je to milující matka, manželka a podnikatelka, která provozuje vlastní firmu.

Žena bližního tvého

89 Kč
Amerikána - 20%
(6x)
Silný příběh o lásce, rasových otázkách a identitě.
Ukázky

Amerikána

279 Kč
224 Kč
Anthropoid
Operace Anthropoid byla nejvýznamnějším odbojovým činem v Evropě v období druhé světové války. Druhé doplněné vydání je doplněno o několik desítek fotografií a dokumentů, které autor během posledních pěti let získal.

Anthropoid

621 Kč
David Hecl: Mluví k vám kapitán
(3x)
Dámy a pánové, připoutejte se, protože vás čeká opravdový zážitek. Je to už víc než třicet let, co David Hecl poprvé usedl do kokpitu. Tehdy ho trochu vylekal rámus motoru a těžko si pomyslel, že jednou to bude právě on, kdo do Prahy přiveze největší dopravní letadlo světa.

David Hecl: Mluví k vám kapitán

323 Kč
Deník farářky
(5x)

"O životě někde mezi nebem a zemí"

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církv

Deník farářky

359 Kč
Dům v zátoce
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.

Dům v zátoce

404 Kč
Důvody pro manželství
(1x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.

Důvody pro manželství

287 Kč
Dvůr mlhy a hněvu
(7x)
Feyre překonala překážky, které jí bránily k návratu na Jarní dvůr. Druhý díl série Dvůr trnů a růží získal ocenění Nejlepší kniha roku v kategorii YA Fantasy.

Dvůr mlhy a hněvu

449 Kč
Habsburkové. Vzestup a pád světové velmoci
(1x)
Portrét pozoruhodné dynastie, která, ať se nám to líbí nebo ne, ovlivnila charakter naší vlasti, Evropy i celého světa.

Habsburkové. Vzestup a pád světové velmoci

449 Kč
Hati
Obrovský vlk přichází k malé dívce, která se bojí usnout. Vypráví jí prastaré vlčí legendy, které si po generace předávaly národy žijící poblíž polárního kruhu.

Hati

224 Kč
Hra s ohněm
(1x)
Severská krimi z opravdového severu... Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage.

Hra s ohněm

314 Kč
Chlapec, krtek, liška a kůň
(7x)
Óda na nevinnost a laskavost vyprávějící o životních ponaučeních, která si již získala srdce více než milionu čtenářů.

Chlapec, krtek, liška a kůň

359 Kč
Iron Man
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.

Iron Man

449 Kč
Jedině smrtí
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
Její konec
(4x)
Nový psychothriller Shari Lapeny odhalí další nebezpečné tajemství ukryté pod povrchem spořádané rodiny, a to znovu v příběhu plném stupňujícího se napětí a nečekaných zvratů.

Její konec

359 Kč
Jsi značka?!
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
Kam odešlo mé hovínko?
Co se asi stane, když se na toaletě spláchne?

Kam odešlo mé hovínko?

269 Kč
Zobrazuji 821 - 840 z 1000 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 .. 50 > >>