Nejprodávanější tituly - duben 2022

1981 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili - 11%
Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili.

1981 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili

80 Kč
71 Kč
A pak se to stalo! - 11%
(1x)
Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

A pak se to stalo!

224 Kč
199 Kč
Brzy - 11%
(1x)
Když mi nacisté vzali rodiče, byl jsem vyděšený. Když zabili mou kamarádku, byl jsem vzteky bez sebe. Když jsem se přidal k partyzánům, abych jim pomohl porazit nacisty, naplnila mě naděje. Brzy, říkal jsem, budeme v bezpečí. Mýlil jsem se. ...
Ukázky

Brzy

223 Kč
198 Kč
Čarostřelec
(3x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře.

Čarostřelec

239 Kč
Dryák - 11%
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.

Dryák

358 Kč
318 Kč
Jak žít dobrý život - 11%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...

Jak žít dobrý život

260 Kč
231 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen - 11%
(5x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

404 Kč
359 Kč
Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat - 11%
Kniha Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat, je populárně naučnou knihou, která vás provede těmi nejvýznamnějšími obdobími v životě dítěte.
Ukázky

Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat

251 Kč
223 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Metody výzkumu ve společenských vědách - 11%
Učebnice přináší představení základních principů a metod empirického výzkumu ve společenských vědách.

Metody výzkumu ve společenských vědách

495 Kč
440 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Není úniku - 11%
(1x)
Jeden z nejznepokojivějších případů, na kterém inspektor Fawley kdy pracoval.
Ukázky

Není úniku

323 Kč
287 Kč
Normální lidi - 11%
(9x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

268 Kč
238 Kč
Osudný slib - 20%
(3x)
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell...
Ukázky

Osudný slib

279 Kč
223 Kč
Putinovi trollové - 11%
(2x)
Finská novinářka Jessikka Aro popsala fungování petrohradské trollí továrny na dezinformace, kterou financoval ruský oligarcha blízký prezidentu Vladimiru Putinovi. Výsledky její žurnalistické práce vyústily v drsnou mstu. Aro se stala obětí pronásl

Putinovi trollové

359 Kč
319 Kč
Stará tajemství
(2x)
Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.

Stará tajemství

319 Kč
Sůl, tuk, ocet, žár - 11%
(2x)
Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku.

Sůl, tuk, ocet, žár

538 Kč
478 Kč
Tancuj, tancuj, tancuj - 11%
(1x)
Hrdina příběhu se vrací na nejsevernější ostrov Hokkaidó, kde před lety zažil napínavé chvíle při hledání tajemné ovce. Zároveň tam přišel o svou přítelkyni, která beze stopy zmizela z Hotelu U Delfína. Rozhodne se, že ji musí najít.

Tancuj, tancuj, tancuj

449 Kč
399 Kč
Temná cesta - 11%
(1x)
Před osmi lety byl Joseph King za vraždu své ženy odsouzen na doživotí. Podle místní policie to byl „padlý“ amiš a známý uživatel drog se vznětlivou povahou. Teď King utekl z vězení a míří do městečka Painters Mill.

Temná cesta

323 Kč
287 Kč
Unorthodox - 11%
(3x)
Deborah prožila celý svůj život ve fanatické náboženské sektě chasidských Židů v americkém Williamsburgu.

Unorthodox

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 881 - 900 z 1000 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 50 > >>