Nejprodávanější knihy - duben 2022

Mytologie Slovanů
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.

Mytologie Slovanů

403 Kč
Normální šílenství
Atlas duševního zdraví do každé domácnosti.
Ukázky

Normální šílenství

494 Kč
Pravý úhel
(1x)
Hádám, jak daleko si budu, sáhnu-li na sebe vypůjčeným gestem, oslovím-li se infinitivem, nebudu-li precizní, růžolící maso, ale pravý úhel.

Pravý úhel

206 Kč
Přípravy na všechno
(3x)
Přípravy na všechno jsou milostný příběh z malé země, kde se život mění v nouzový stav, válečný deník z doby příměří, autoportrét zaostřený na nejbližší okolí. Klíčová slova: bulvár, děti, kolaps, láska, nuda, porno, samota, slevy, vzpomínky, zbytky.

Přípravy na všechno

152 Kč
Přírodě na stopě
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
Ukázky

Přírodě na stopě

314 Kč
Raketa 25
Kde se bere elektřina a co se stane, když nastane blackout? Kdo se zapsal do historie svými vynálezy a který přístroj doma je nejhladovější? Vyzkoušejte, jak funguje statická elektřina, a sestavte si vysněnou ponorku Nautilus.
Ukázky

Raketa 25

89 Kč
Ruční knižní vazby
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách.

Ruční knižní vazby

89 Kč
Řád času
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.

Řád času

268 Kč
Říše musí zemřít
(2x)
Rozsáhlá historická freska Říše musí zemřít popisuje politický a kulturní vývoj v Rusku během prvních sedmnácti let 20. století, tedy v době klíčové pro osudy této země a s ní i celého světa.

Říše musí zemřít

539 Kč
Slova pro věčnost
Soubor neznámých textů z pozůstalosti nejvějšího zpěváka country.
Ukázky

Slova pro věčnost

313 Kč
Spratek
(3x)
Příběh dítěte, které nikdo nemiloval.

Spratek

314 Kč
Tancuj, tancuj, tancuj - 42%
(1x)
Hrdina příběhu se vrací na nejsevernější ostrov Hokkaidó, kde před lety zažil napínavé chvíle při hledání tajemné ovce. Zároveň tam přišel o svou přítelkyni, která beze stopy zmizela z Hotelu U Delfína. Rozhodne se, že ji musí najít.

Tancuj, tancuj, tancuj

399 Kč
233 Kč
To by se zvěrolékaři stát nemělo

Nahlédněte do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě, a jeho zvěřince vtipných, hřejivých, ale někdy i smutných zvířecích pacientů.

To by se zvěrolékaři stát nemělo

403 Kč
To je Texas
Všechno, co uvidíte v Texasu, je největší – buď ve vesmíru, nebo na světě, nebo ve Spojených státech, anebo aspoň ve městě. Miroslav Šašek se tam vydal a viděl toho spoustu: nejhrbatější býky, nejméně pohodlné boty, nejhbitější jezdce rodea...
Ukázky

To je Texas

269 Kč
Učení s pomocí vědomé pozornosti
Učení pomocí bdělé pozornosti zároveň vynáší na světlo vědomosti z našeho nitra v podobě moudrosti. Tento přístup podporuje vědomou a otevřenou mysl. Neomezuje se jen na formální vzdělávání, ale zahrnuje i „školu života“.
Ukázky

Učení s pomocí vědomé pozornosti

313 Kč
Velký nivelizátor
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.

Velký nivelizátor

628 Kč
Venku
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
Ukázky

Venku

495 Kč
Z Izrastiny s láskou
(7x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

313 Kč
Zachraňme planetu
Obyčejné smetí, zbytky jídel, tovární zplodiny nebo staré přístroje.

Zachraňme planetu

224 Kč
Achilleova píseň
(2x)
Řecko v časech hrdinů. Toto dojemné a originální ztvárnění trojské války je zničujícím příběhem lásky a soupeření mezi bohy a lidmi. Hlavní zápas se však odehrává mezi nelítostnou ctižádostí a touhou lidského srdce po míru.

Achilleova píseň

359 Kč
Zobrazuji 881 - 900 z 1000 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 50 > >>