Nejprodávanější knihy - duben 2022

Zápisky o válce galské - 11%
Zápisky o válce galské jsou nejznámějším a zároveň nejvýznamnějším dílem římského vojevůdce Gaia Iulia Caesara. V sedmi knihách psaných ve třetí osobě popisuje nejen svá tažení a bitvy, ale i přírodu a zvyky starých Galů, Germánů apod.

Zápisky o válce galské

224 Kč
199 Kč
Zdivočelé pohádky - 11%
Pozor, oficiální hlášení! Pohádky se zbláznily… Šest oblíbených pohádek – takt trochu jinak!

Zdivočelé pohádky

233 Kč
207 Kč
Židovské století - 11%
(1x)
V úvodu tohoto mistrovského historického díla nalezneme smělé prohlášení:
Moderní věk je věkem Židů a my všichni jsme, různou měrou, Židé.

Židovské století

538 Kč
478 Kč
Žít z vlastního pramene - 11%
(1x)
Žít z vlastního pramene znamená být usebrán, být u sebe. V tomto "u sebe" je zároveň přítomný celek, bytí, které prožíváme a ze kterého vždy poprvé a naposled žijeme. Otevírá se tady to vzácné, podstatné a posvátné.

Žít z vlastního pramene

205 Kč
182 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Fresh kuchyně - 11%
Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli

Fresh kuchyně

413 Kč
367 Kč
Gerda - 11%
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
Ukázky

Gerda

269 Kč
239 Kč
Hod mrtvou labutí - 11%
(5x)
Všechny Hüblovy povídky mají dvojznačné hrdiny, napůl záporné, napůl kladné, a vždy nepříjemně a dotěrně blízké. Je to zneklidňující, drsné i zábavné čtení.
Ukázky

Hod mrtvou labutí

269 Kč
239 Kč
Chata v Jezerní kotlině - 11%
Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil.

Chata v Jezerní kotlině

350 Kč
311 Kč
Kde jsou má mláďátka?

Kde jsou má mláďátka? Kdepak se ta chytrá malá zvířátka schovávají? Jsou v křoví, mezi stromy, nebo v krásném květu na louce? ?Plavou v jezeře, nebo se potápí na dno moře? Zkuste je všechny najít, je to velká legrace!

Kde jsou má mláďátka?

89 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Malý princ - Kniha aktivit, modré svítící samolepky
Malý princ je nejznámějším a nejoblíbenějším z děl Antoina de Saint-Exupéryho. Autor se při psaní poetického příběhu pilota a malého prince inspiroval vlastním dobrodružstvím, když coby letci havarovali s přítelem na Sahaře.
Ukázky

Malý princ - Kniha aktivit, modré svítící samolepky

71 Kč
Mrtvé dřevo plné života
„Mrtvé dřevo“ totiž rozmanitým životem přímo překypuje, o čemž výmluvně vypráví tato krásná knížka, jejíž autor nabízí neotřelý pohled na roli mrtvého dřeva v přírodě a přibližuje spoustu biologických souvislostí.

Mrtvé dřevo plné života

89 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
O ztraceném kolouškovi - 11%
Malý koloušek ztratil své rodiče, je však odhodlaný je najít. Kdo mu při jeho pátrání pomůže? Díky pohyblivým obrázkům si děti užijí nejen mnoho zábavy, ale také napětí!

O ztraceném kolouškovi

179 Kč
159 Kč
Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999 - 11%
(1x)
Kniha je jedinečnou studií historického vývoje etnických národů založeného na jazyce a identitě. Týká se čtyř východoevropských zemí....
Ukázky

Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999

446 Kč
396 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Pes - 11%
(1x)
Poetický příběh o malém štěněti, které se ocitne zcela samo, bez matky i jejího pána, v tichu zimního lesa kdesi v severním Švédsku. Zprvu zcela bezbranné mládě nezemře během prvních dnů hlady jen díky náhodě...

Pes

224 Kč
199 Kč
Pište správně česky - 11%
Druhé aktualizované, rozšířené vydání této praktické příručky je určené všem, kdo chtějí psát správně, čtivě, hezky a s chutí. Ambicí autorů nebylo popsat veškeré jazykové jevy, se kterými se pisatelé českých textů mohou setkat.

Pište správně česky

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>