Nejprodávanější tituly - duben 2022
beletrie

Smrt nosí rudé škorně - 20%
(4x)
Děj historického dobrodružného románu s detektivní zápletkou se odehrává ve středověké Praze na podzim roku 1396.
beletrie
Ukázky

Smrt nosí rudé škorně

209 Kč
167 Kč
Strach - 11%
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.
beletrie

Strach

268 Kč
238 Kč
The Beast of Buckingham Palace - 11%
(1x)
Destined to be the most wanted book this Christmas, Walliams weaves a richly imaginative fantasy adventure that is vividly brought to life with Tony Ross’s stunning illustrations.
beletrie

The Beast of Buckingham Palace

359 Kč
319 Kč
Byl jsem při tom - 11%
(1x)
Tento dojemný a neuvěřitelně komický příběh je znám i díky filmovému zpracování z roku 1979 v hlavní roli s Peterem Sellersem, jehož herecký výkon dělá ze snímku nezapomenutelný zážitek.
beletrie
Ukázky

Byl jsem při tom

178 Kč
158 Kč
Dědicové země - 28%
(1x)
Po světovém bestselleru Katedrála moře se autor opět vrací do magických uliček středověké Barcelony. Strhující životní příběh malého Huga nám připomíná, že uchovat si důstojnost je těžké v každé době.
beletrie

Dědicové země

398 Kč
288 Kč
Dědina - 11%
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

beletrie
Ukázky

Dědina

314 Kč
279 Kč
Diosamante - 11%
Říši Arhas vládne královna Diosamante. Proslula nejen nemilosrdností a krutostí, ale také bájnou krásou. Jen proto se mocní válečníci z celého světa odvažují účastnit bojů na smrt v naději na jedinou noc lásky s ní…
beletrie

Diosamante

403 Kč
358 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
beletrie

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Generálova zrada - 20%
(5x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
beletrie
Ukázky

Generálova zrada

149 Kč
119 Kč
Hodiny z olova - 11%
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
beletrie
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
399 Kč
Hostina pro vrány - 11%
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
beletrie
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
710 Kč
Mefisto - 64%
Mefisto, román jedné kariéry, jenž přežil dobu svého vzniku, nepřestává fascinovat dokonalou psychologickou studií bezcharakterního hrdiny, který se – hnán svou ctižádostí a ješitností – nezdráhá kvůli kariéře herce zaprodat nacistickému režimu,
beletrie
Ukázky

Mefisto

278 Kč
99 Kč
Měsíc je drsná milenka - 11%
(2x)
Nové české vydání slavného vědecko-fantastického románu velmistra žánru Roberta A. Heinleina oceněné nejvyšším žánrovým oceněním, cenou Hugo, v ilustrované podobě a v novém překladu.
beletrie

Měsíc je drsná milenka

358 Kč
318 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
beletrie
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Údolí lilií - 58%
Nečekaná bouře svede pod jednu střechu několik osob různého původu, povolání, názorů a životních cílů. Zatímco venku zuří živly, krátí si dlouhou chvíli vyprávěním příběhů, přičemž nevědomě odhalují své povahy, zklamání, motivace a cíle.
beletrie

Údolí lilií

238 Kč
99 Kč
Varvara - kniha o velrybím putování - 11%
(1x)
Příběh velryby Varvary začíná jejím narozením v teplých vodách u pobřeží Kalifornie a pokračuje řadou dobrodružství, při kterých se Varvara naučí starat se nejen o sebe, ale i o druhé.
beletrie
Ukázky

Varvara - kniha o velrybím putování

266 Kč
236 Kč
Veselice aneb Kostlivec ve skříni - 11%
Román klasika anglické literatury vyšel poprvé v roce 1930 a čtenáři v postavě spisovatele Edwarda Driffielda záhy odhalili skutečného romanopisce Thomase Hardyho.
beletrie

Veselice aneb Kostlivec ve skříni

249 Kč
222 Kč
A zrodí se píseň - 11%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

beletrie

A zrodí se píseň

332 Kč
295 Kč
Blade Runner - 11%
(1x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
beletrie

Blade Runner

259 Kč
230 Kč
Fiorella a dům ztracených duší
O domě U Bezhlavého kohouta v Templové uličce se říká, že je prokletý. Kdysi v něm zemřela celá rodina na mor, později v něm jistý pekař zabil svou manželku. Dům zůstal dlouho prázdný, ale pak ho koupil Hanuš, vzdálený příbuzný sklepnice Lucie.
beletrie
Ukázky

Fiorella a dům ztracených duší

199 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>