Nejprodávanější tituly - duben 2022
ekonomie

Liberalismus - 11%
(1x)
Misesův Liberalismus je klasickým dílem, ve kterém autor obhajuje myšlenky svobody a míru, myšlenky liberalismu. Přestože kniha byla napsána již v roce 1927, argumenty ve prospěch svobody v ní obsažené neztratily nic ze své platnosti.
ekonomie

Liberalismus

260 Kč
231 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky - 20%
(1x)
Po přečtení knihy se budete orientovat ve veškeré legislativě pro nestátní (soukromé) neziskové organizace. Jde o jedinečný ucelený přehled poznatků v oblasti financování, účetnictví, daní a v právu těchto subjektů.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky

288 Kč
230 Kč
Hlavní účetní systémy: IFRS a US GAAP - 11%
Kniha podává přehled o nynějším stavu a budoucím směřování evropských a českých předpisů (zejména IFRS) v oblasti účetnictví a auditu.
ekonomie

Hlavní účetní systémy: IFRS a US GAAP

269 Kč
239 Kč
Investice - Nová strategie - 11%
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie

Investice - Nová strategie

296 Kč
263 Kč
Podniková ekonomika - klíčové oblasti - 11%
Rádi byste rozuměli základům finanční a investiční činnosti podniku, pronikli do řízení nákladů, výnosů a cash flow nebo pochopili problematiku řízení nákupu?
ekonomie

Podniková ekonomika - klíčové oblasti

314 Kč
279 Kč
Sociální marketingové kampaně v Česku IV. - 20%
Monografie „Sociální marketingové kampaně v Česku IV. Ochrana životního prostředí“ mapuje kampaně, které byly na toto téma vytvořeny a realizovány na území České republiky od roku 1990 až do současnosti.
ekonomie
Ukázky

Sociální marketingové kampaně v Česku IV.

69 Kč
55 Kč
Startup za 7 dní - 11%
Dan Norris je známý internetový podnikatel, který vybudoval řadu úspěšných i neúspěšných projektů. Prošel si vzestupy i pády. V knize Startup za 7 dní vám předá ty nejhodnotnější zkušenosti a lekce, které se během své podnikatelské kariéry naučil.
ekonomie

Startup za 7 dní

206 Kč
183 Kč
Vedení lidí, týmů a firem - 11%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem

323 Kč
287 Kč
Základy marketingu - 11%
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie

Základy marketingu

323 Kč
287 Kč
Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky – při výběrových, hodnoticích, obtížných a rozvojových pohovorech.
ekonomie

Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

287 Kč
Management kvality služeb v cestovním ruchu
Na trhu ojedinělá kniha uceleně představuje východiska, modely a nástroje managementu kvality služeb a aplikuje je v jednotlivých odvětvích cestovního ruchu.
ekonomie

Management kvality služeb v cestovním ruchu

89 Kč
Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu - 20%
Zkušení autoři se v této publikaci komplexně věnují nástrojům posilování vztahů se zákazníky na B2B trzích. Seznamují čtenáře s novodobým pojetím marketingu, marketingem vztahů, jeho základními rysy, principy, fázemi a vývojovými trendy.
ekonomie
Ukázky

Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu

339 Kč
271 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie

Od nápadu k podnikatelskému plánu

295 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Probuzený milionář - 20%
Joe Vitale, spoluautor bestselleru a filmu Tajemství, vám ve své nové knize odhalí zákon přitažlivosti peněz. Příliv financí si totiž v životě sami blokujeme svými škodlivými postoji a návyky.
ekonomie
Ukázky

Probuzený milionář

229 Kč
183 Kč
Punkové podnikání - 11%
Chytrá a zábavná kniha od zakladatele minipivovaru BrewDog shrnuje podstatu nevídaného úspěchu, kterého James Watt dosáhl punkovým přístupem.

ekonomie

Punkové podnikání

268 Kč
238 Kč
Umění začít 2.0 - 11%
Guy Kawasaki, úspěšný podnikatel, mentor a autor řady knižních bestsellerů o podnikání, přichází s novinkou. Ve své knize Umění začít 2.0 popisuje základní kroky, které vás dovedou od prvotního nápadu až k samotnému rozjezdu vlastního podnikání...
ekonomie

Umění začít 2.0

296 Kč
263 Kč
Začni vydělávat na tom, co tě baví - 11%
Chcete se osvobodit od každodenní rutiny, ale nevíte, kde začít?
ekonomie

Začni vydělávat na tom, co tě baví

314 Kč
279 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>