Nejprodávanější tituly - duben 2022
česká

Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
česká
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Amáliina nehybnost - 11%
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický seznam mužů, z nichž ten nejdůležitější je – mrtvý.
česká
Ukázky

Amáliina nehybnost

233 Kč
207 Kč
Stará škola - 11%
Chvály malých knížek, prkenné boudy, pravého papíru, ohně a dobré hlíny, mingei, šibui, hospodské účtenky, rozhlasu a mluveného slova. Pocty balvanům a kamenným obrům, venkovské hospodě, kočovným vzdělancům a sněhulákům.
česká

Stará škola

269 Kč
239 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
česká
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Hořící nebe - 11%
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
česká
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
222 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch - 6%
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
359 Kč
Proč? Živote, proč? - 11%
Zač mě trestáš? Proč mám tak těžký život? Koho v tíživé osudové situaci nenapadly podobné otázky! Stejné si několikrát položila Jarka, s níž se život nemazlil od dětství. Početná rodina, krutý otec, sobecký otčím, nepovedené manželství…
česká
Ukázky

Proč? Živote, proč?

179 Kč
159 Kč
Carmen – Skutečný život Hany Hegerové - 11%
První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce.
česká

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

404 Kč
359 Kč
Krmit démony - 20%
(3x)
Kudy prorůstají mocné spáry politické propagandy? Když Scott Brennan sestavoval na univerzitě promyšlenou kampaň ke své kandidatuře do studentského parlamentu, neměl ponětí, co všechno tím pro něj odstartuje…
česká
Ukázky

Krmit démony

279 Kč
223 Kč
Smrt staré Maši - 11%
(1x)
Bylo, nebylo. Panna Maria zemřela ve Varšavě, pytláci párali tetřevům břicha, ze lvích tlap šily se maškarní holiny, v Persii zavřeli brány karavanám, úplněk půjčoval zajícům na kožich a nad Prahou kokrhal kouzelník Žito.
česká

Smrt staré Maši

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>