Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2022
beletrie

Doba z druhé ruky - 20%
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
beletrie
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
79 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspe
beletrie
Ukázky

Kroky vraha

199 Kč
159 Kč
Věž vlašťovky - 20%
(1x)
Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a neochvějná ve svých rozhodnutích.
beletrie
Ukázky

Věž vlašťovky

299 Kč
239 Kč
Jako bychom dnes zemřít měli - 20%
(3x)
Obsáhlý životopisný portrét patera Josef Toufara, který zemřel v roce 1950 následkem mučení při výsleších StB. Text doplňuje obsáhlá obrazová příloha. "Kniha roku 2012" v anketě Lidových novin.
beletrie
Ukázky

Jako bychom dnes zemřít měli

279 Kč
223 Kč
Mámin seznam - 20%
Mámě dvou malých synů před několika lety zjistili rakovinu v pokročilém stadiu a ona věděla, že se nemůže vyléčit. Když tušila, že smrt se blíží, začala s pomocí manžela sepisovat rady, jimiž se po jejím odchodu mají řídit,a nazvala je Mámin seznam.
beletrie
Ukázky

Mámin seznam

249 Kč
199 Kč
Hobit - 20%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
beletrie
Ukázky

Hobit

299 Kč
239 Kč
Jistě, pane premiére - 20%
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
beletrie
Ukázky

Jistě, pane premiére

299 Kč
239 Kč
Klapzubova jedenáctka - 20%
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.
beletrie
Ukázky

Klapzubova jedenáctka

199 Kč
159 Kč
Povídky malostranské - 20%
(1x)
Nerudovy povídky jsou dnes již považované za klasickou literaturu. Jednoduché příběhy s brilantní pointou, mistrně prokreslené postavy lidí dobrých i zlých, zápletky a situace, které píše sám život - to je dílo spisovatele, jehož odkaz nestárne.
beletrie
Ukázky

Povídky malostranské

249 Kč
199 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Lovci mamutů - 20%
Zvuková podoba klasického románu Eduarda Štorcha v kompletním vydání !
beletrie
Ukázky

Lovci mamutů

199 Kč
159 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera - 20%
(2x)
Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru.
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera

99 Kč
79 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
beletrie
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
A nad tím vším je slunce - 20%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
beletrie
Ukázky

A nad tím vším je slunce

320 Kč
256 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(5x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

beletrie
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

299 Kč
239 Kč
Čierny lev - 20%
Globální migrace, klimatická krize, populizmus, náboženský fanatizmus. V Dunaji ožily vyzy. Drony sledují každý náš krok. Oceňovaný slovenský prozaik, publicista a překladatel Michal Hvorecký se vrací k literární fantastice a nabízí jedenáct povídek.
beletrie
Ukázky

Čierny lev

299 Kč
239 Kč
Doskočiště protektorát 2 - 20%
Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti.
beletrie
Ukázky

Doskočiště protektorát 2

290 Kč
232 Kč
Dvanáctá karta - 20%
(1x)

Nic není takové, jaké se na první pohled zdá být…

Středoškolačku Genevu se v knihovně pokusil někdo zavraždit. Profesionální zabiják sice napoprvé neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že to zkusí znovu.

beletrie
Ukázky

Dvanáctá karta

449 Kč
359 Kč
Esterčini otcové - 20%
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Langea.
beletrie
Ukázky

Esterčini otcové

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 327 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>