Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
historie a fakta

Checkpoint Charlie - 20%
(2x)
Nový strhující pohled na dějiny berlínské zdi, především slavného hraničního přechodu Charlie, jenž se stal symbolem studené války, střetu o moc mezi Západem a Východem.
historie a fakta
Ukázky

Checkpoint Charlie

298 Kč
238 Kč
Jak nakrmit diktátora - 20%
(3x)
Witolda Szabłowského napadla otázka, kdo vařil nejhorším diktátorům 20. století, když utlačovali a masakrovali obyvatele vlastních zemí? Co mohou říct o historii lidé, kteří se denně starali o jejich jídelníček?
historie a fakta
Ukázky

Jak nakrmit diktátora

199 Kč
159 Kč
Krvavá předehra - 20%
Obsáhlá kniha předního českého autora literatury faktu je dramatickým, čtenářsky přitažlivým a mnoha dokumenty, svědectvími i osobním pátráním obohaceným pohledem na španělskou občanskou válku.
historie a fakta
Ukázky

Krvavá předehra

199 Kč
159 Kč
Na vlnách dějin: minulost, přítomnost a budoucnost českého dějepisectví - 20%
(1x)
Kniha reprezentuje soubor autorových studií, v nichž se v posledních dvou desetiletích z mnoha úhlů a perspektiv věnoval problematice především české historiograe.
historie a fakta
Ukázky

Na vlnách dějin: minulost, přítomnost a budoucnost českého dějepisectví

239 Kč
191 Kč
Neklidné století - 20%
(1x)
Historik Jaroslav Čechura se dlouhodobě věnuje každodennímu životu na jihočeském venkově, v předkládané monografii se zaměřuje na období třicetileté války.
historie a fakta
Ukázky

Neklidné století

340 Kč
272 Kč
Přepište dějiny - 20%
(1x)
Martin Groman a Michal Stehlík převážně vážně o dějinách, veřejném prostoru, médiích a realitě, která nás obklopuje ať chceme, nebo ne. Kniha je určena nejen pro čtenáře naší české historie, ale pro všechny, které baví zajímavé a neznámé informace…
historie a fakta
Ukázky

Přepište dějiny

288 Kč
230 Kč
Švýcarský armádní nůž - 20%
Švýcarský armádní nůž nemá jako pomocník konkurenci. Tato praktická příručka dokazuje, jak lze kultovní červený multifunkční nůž použít ve 101 různých krizových situacích.
historie a fakta
Ukázky

Švýcarský armádní nůž

269 Kč
215 Kč
Temné počátky českých dějich - 20%
(2x)
Co mají společného Sázava, koleda nebo vodník? Řada českých názvů, zvyků a mýtů je dědictvím po prvních Slovanech z 6. až 8. století, z období, které je kvůli nedostatku pramenů zahaleno do temnoty.
historie a fakta
Ukázky

Temné počátky českých dějich

265 Kč
212 Kč
Vyzvědačky bez závoje - 20%

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

historie a fakta
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
279 Kč
Zápisky odstřelovače - 20%
(3x)
Když Vasilij Zajcev dorazil v říjnu roku 1942 do Stalingradu, průměrná životnost sovětského vojáka zde nepřekračovala 24 hodin. Tato statistika se však v průběhu bitvy postupně zlepšovala, mimo jiné zásluhou skupinky odhodlaných odstřelovačů – a Vasilij Zajcev se měl stát nejlepším z nich.
historie a fakta
Ukázky

Zápisky odstřelovače

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 214 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>