Nejprodávanější tituly - duben 2022
romantika

Nové sliby - 11%
V malém městečku Green Valley uprostřed Skalistých hor žije už od mala Izzy, která tady pracuje jako instruktorka snowboardu. Už léta je tajně zamilovaná do svého nejlepšího přítele Willa, který ji bere pouze jako dobrou kamarádku.
romantika

Nové sliby

359 Kč
319 Kč
Slzy a smích - 11%
Slzy a smích. Štěstí a neštěstí. Stejně jako v životě nás všech se prolínají i v osudech dvou žen: Evy a Kamily. Eva je učitelka na základní škole, žije ve spokojeném manželství a zdá se, že jí ke štěstí nic nechybí.
romantika

Slzy a smích

332 Kč
295 Kč
Stalo se v New Yorku - 11%
1942, New York. Lily Rose si užívá perfektního života pod dozorem milujících rodičů a práce snů, kterou má ve vyhlášené secesní restauraci Valentino´s.
romantika

Stalo se v New Yorku

89 Kč
79 Kč
Těla nelžou - 20%
To, co Mia tvrdí, že udělal, aby se jí pomstil, není pravda! Takový bastardi Rocco přece není…! Ale Mia na to má důkazy! Rocco, muž, jehož milovala, ji falešně obvinil a zapudil.
romantika
Ukázky

Těla nelžou

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi (1–3) - komplet - 11%
(1x)
Přeneste se s tímto nápaditým boxem do tanečních sálů regentského Londýna.
romantika

Bridgertonovi (1–3) - komplet

674 Kč
599 Kč
Dej mně mého syna! - 20%
Nechtěl být manželem Calypso, nechtěl se s ní milovat a nechtěl se stát otcem jejího dítěte! Jenže vším tím se Axios stal. A byl tomu rád!
romantika
Ukázky

Dej mně mého syna!

69 Kč
55 Kč
Halton - 11%
Když se láska změní v nenávist – tehdy do hry vstupuji já. Jsem Halton Andrew Smithers, právník. Pro klienty a přátele Hal. Špinavé rozvody, otcové, kteří nechtějí platit alimenty, manželky na útěku a podvádějící partneři – tohle všechno já zvládám.
romantika

Halton

296 Kč
263 Kč
Jak se stát skotskou milenkou - 11%
Čtivý, provokativní a tak trochu frivolní příběh příslušníků vyšší společnosti je plný flirtu a odvíjí se ve Skotsku na počátku 14. století.
romantika

Jak se stát skotskou milenkou

251 Kč
223 Kč
Jeden plus jedna - 11%
(1x)
Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny.
romantika

Jeden plus jedna

359 Kč
319 Kč
Klíč - 11%
(3x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romantika

Klíč

359 Kč
319 Kč
Nemilosrdný král - 20%
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
romantika
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
183 Kč
Nevydařený plán - 20%
Ty stíny, ach ty černé stíny… Rafaela dusily a současně ho hnaly vpřed. Kvůli tomu, co prožil jako dítě, je odhodlán uspět jako dospělý muž. A když pro to musí využít křehkou Juliet a její dceru, neváhá! Koneckonců jí za to nabízí nový, skvělý život.
romantika
Ukázky

Nevydařený plán

69 Kč
55 Kč
Noc s Popelkou - 20%
Měla to být práce na čtrnáct dní… a měla jí změnit život! Nabídka, kterou dal uhrančivý milionář Dante servírce Belle, se prostě odmítnout nedala.
romantika
Ukázky

Noc s Popelkou

69 Kč
55 Kč
Popelčin skandál - 20%
(1x)
Tu pokojskou, kterou potkal ve svém pokoji, Rafe znal! Před třemi měsíci od něj odešla… a nedokázal na ni od té doby zapomenout. Na dny i noci, jež spolu strávili, na vášeň, kterou sdíleli.
romantika
Ukázky

Popelčin skandál

69 Kč
55 Kč
Poslední knihkupectví
(7x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romantika

Poslední knihkupectví

161 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Siciliánská Popelka - 20%
(1x)
Normálně to byl vždycky on, kdo se postaral o odcházení… Jenže s Linou nebylo nic „normálně“! S Linou se Salvatore poprvé v životě pustil do románku na jednu noc. Lina jako první odešla od něj. Po Lině jako po první ženě chtěl „vztah“.
romantika
Ukázky

Siciliánská Popelka

69 Kč
55 Kč
Staré sídlo - 11%
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romantika

Staré sídlo

359 Kč
319 Kč
Vikomtka na útěku - 20%
Lord a lady Sedgewickovi se brali z rozumu. Oliver potřeboval manželku a dědice majetku i titulu, zatímco Lucy toužila uniknout z dusivého prostředí rodného domu.
romantika
Ukázky

Vikomtka na útěku

109 Kč
87 Kč
Vzplanutí v lóži - 20%
(2x)
Jediné, co neuvěřitelně bohatému a úspěšnému Leonovi chybělo k dokonalosti… byla princezna – manželka s modrou krví! A naštěstí jedna taková princezna byla po ruce…
romantika
Ukázky

Vzplanutí v lóži

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 427 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>