Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
beletrie

Zlomený rytíř - 20%
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
beletrie
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
247 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

beletrie
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
První krev - 20%
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
beletrie
Ukázky

První krev

279 Kč
223 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
beletrie
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
Ďábel v Marshalsea - 20%
(2x)

Historicky věrná detektivka z Anglie 18. století, odehrávající se v londýnské věznici pro dlužníky, o níž psal Charles Dickens, který tam se zavřeným otcem sám pobýval.

beletrie
Ukázky

Ďábel v Marshalsea

298 Kč
238 Kč
Dcera vyděrače - 20%
Miliardář Cain Farrell se na pohřbu svého otce setkal na zahradě svého domu s neznámou mladou ženou, která ho okouzlila svým vtipem, sebeironií a schopností vcítit se do jeho pocitů.
beletrie
Ukázky

Dcera vyděrače

69 Kč
55 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
beletrie
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
beletrie
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Horkou jehlou - 20%

Báječné dobrodružství v šíleném světě Dávám věci do pořádku. To je moje práce. Hasím průšvihy pro textilní korporace na druhé straně světa. V Indii, Číně nebo Bangladéši. Viděl jsem bouřky nad Himálajem a svítání na ostrově, co není na mapě.

beletrie
Ukázky

Horkou jehlou

279 Kč
223 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
beletrie
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>