Nejprodávanější tituly - duben 2022
poezie

He, he!
Po úspěšných titulech Chodit po provaze je snadné (2011, Nejkrásnější kniha ČR 2012) a Plop! (2015), které vyšly s ilustracemi Jiřího Stacha, vydáváme tento rok Wernischovu sbírku básní s názvem He, he!
poezie

He, he!

295 Kč
Kniha haiku
(4x)
Ačkoli se Jack Kerouac proslavil především jako prozaik, psal také vynikající poezii – mnozí literární historici jsou dokonce toho názoru, že Kerouacovy básně jeho prózu co do kvality předčí.
poezie

Kniha haiku

178 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
poezie

Kniha o

399 Kč
Básničky o zvířátkách
Dvacet sedm zvířátek a dvacet sedm rozpustilých básniček doprovázených krásnými barevnými ilustracemi udělá radost každému dítěti.
poezie

Básničky o zvířátkách

206 Kč
Můj medvěd Flóra
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
poezie
Ukázky

Písání

178 Kč
Ženský
(3x)
Henry Chinaski, Bukowského alter ego, se v románu Ženský objevuje v roli stárnoucího uznávaného spisovatele, a jak už napovídá sám název, prochází celou řadou vztahů s příslušnicemi opačného pohlaví (adjektivum "něžný" v tomto případě není na místě).
poezie
Ukázky

Ženský

198 Kč
Deník haiku 2
Na první pohled by se spojení "spoluobjevitel Největšího Čecha" a "stará japonská básnická forma" mohlo zdát poněkud fantaskním. Ovšem pro umělce Čepelkova rozpětí není nic nemožné.
poezie
Ukázky

Deník haiku 2

135 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Polámal se mraveneček
(1x)
Dnes už klasické leporelo vypráví příběh o malém mravenečkovi, který je celý polámaný.
poezie
Ukázky

Polámal se mraveneček

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 240 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>