Nejprodávanější tituly - duben 2022
kuchařky

Uzení - 11%
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa....
kuchařky

Uzení

314 Kč
279 Kč
Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
kuchařky

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
kuchařky
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
kuchařky

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Uzení pro labužníky - 11%
V knize najdete nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení.
kuchařky

Uzení pro labužníky

224 Kč
199 Kč
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli - 11%
Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých svěžích receptů.
kuchařky

Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli

152 Kč
135 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Knížka o obilí
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno vytvořit chutná jídla, dezerty i nápoje.
kuchařky

Knížka o obilí

35 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Proč diety nefungují - 43%
(1x)
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Proč diety nefungují

198 Kč
112 Kč
Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
kuchařky

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Levně a chutně vaříme s Novou - 11%
Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun.
kuchařky
Ukázky

Levně a chutně vaříme s Novou

179 Kč
159 Kč
Naservírujte si vítězství - 11%
V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
kuchařky

Naservírujte si vítězství

269 Kč
239 Kč
Dějiny jídla ve 100 receptech - 6%
(4x)

Autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.

kuchařky
Ukázky

Dějiny jídla ve 100 receptech

586 Kč
551 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Kitchenette - 11%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 155 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>