Nejprodávanější e-knihy - duben 2022

Zmizím ve tmě
Bestseller o pátrání po sériovém vrahovi, inspiroval stejnojmenný seriál z produkce HBO...
Ukázky

Zmizím ve tmě

299 Kč
1984
(2x)
Kniha, již autor dokončil v roce 1948, ukazuje s prorockou jasnozřivostí smrtelné nebezpečí ideologie zaštiťující se všeobecným dobrem, když žádá, aby se s ní lidé zcela ztotožnili.
Ukázky

1984

328 Kč
9. listopad
(5x)
Od autorky bestsellerů Pravda, nebo lež, Bez naděje, Odvrácená tvář lásky a dalších. Den před odjezdem z L. A. se Fallon seznamuje se začínajícím spisovatelem Benem. Jejich neovladatelná přitažlivost vede k tomu, že Fallonin poslední den ve městě stráví společně.
Ukázky

9. listopad

239 Kč
Co se takhle vzít?
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
Čísla nelžou
(4x)

Čísla nelžou. Ale jakou pravdu sdělují? Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie..

Ukázky

Čísla nelžou

279 Kč
Srdce Evropy
Román Pavly Horákové nabízí pozoruhodný dialog dvou vyprávěcích hlasů, které dělí více než sto let...
Ukázky

Srdce Evropy

298 Kč
Tři týdny do svatby
(1x)
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.
Ukázky

Tři týdny do svatby

339 Kč
Čeština pro cizince B2
(2x)
Učebnice je • moderní Nabízí komplexní nácvik češtiny na úrovni B2. • univerzální Je určena všem národnostem: slovanským, západoevropským i asijským studentům.
Ukázky

Čeština pro cizince B2

399 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Bible vagíny
Jen sebejistá a informovaná žena může zodpovědně rozhodovat o svém zdraví:
Ukázky

Bible vagíny

299 Kč
Bouřlivé ticho
(1x)
Po tisícikilometrové Jihozápadní pobřežní cestě se manželé Raynor a Moth snaží vrátit k normálnímu životu a zase žít mezi čtyřmi zdmi. Jenže to pro ně není vůbec jednoduché. Pokračování mezinárodního bestselleru Pobřežní cesta.
Ukázky

Bouřlivé ticho

319 Kč
Císařova past
Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva velmi odlišní kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti. Výsledek těsného souboje závisí na tom, co přesně se odehrálo 30. dubna 1945 v bunkru pod Berlínem.
Ukázky

Císařova past

349 Kč
Dědictví
(1x)
Miguel Bonnefoy nevypráví jen fiktivní ságu rodu Lonsonierů, ale také příběh vlastní rodiny, příběh Francouzů, kteří navzdory vzdálenosti v čase i prostoru svůj původní domov vlastně nikdy neopustili.
Ukázky

Dědictví

198 Kč
Frida Kahlo a barvy života
(2x)
Mexiko, rok 1925. Sedmnáctiletá Frida Kahlo se chce stát lékařkou. Strašlivá autobusová nehoda však její plány zhatí. Pak potká Diega Riveru, proslulého malíře a lamače ženských srdcí, a po uši se do něho zamiluje. Když ji Diego požádá o ruku, okamžitě souhlasí.
Ukázky

Frida Kahlo a barvy života

279 Kč
Miliónový jeep
(3x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

Ukázky

Miliónový jeep

298 Kč
Poslední Mona Lisa
(2x)
Minulost a budoucnost se prolínají v tomto příběhu o krádežích uměleckých děl, padělatelství a vraždě.
Ukázky

Poslední Mona Lisa

258 Kč
Spánek miminek
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
Dámský gambit
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
Kde zpívají raci
(15x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

258 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 50 > >>