Nejprodávanější e-knihy - duben 2022

Válečník - 20%
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
Ukázky

Válečník

289 Kč
231 Kč
Dokonalý zločin - 20%
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
239 Kč
Ten den - 20%
(2x)
Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.
Ukázky

Ten den

349 Kč
279 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Arturův ostrov - 20%
(1x)
Arturův ostrov, čtenáři i kritikou považovaný za nejkrásnější román Elsy Morante, vyšel poprvé v roce 1957. K českým čtenářům se dostává až se značným zpožděním, které ale vzhledem k nepochybné nadčasovosti díla, není vůbec na škodu.
Ukázky

Arturův ostrov

298 Kč
238 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Kávová dynastie - Dny probuzení - 20%
(2x)
Cáchy 1945: Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu.
Ukázky

Kávová dynastie - Dny probuzení

279 Kč
223 Kč
Když krev promluví - 20%
(1x)
Severská krimi z opravdového severu… Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti...
Ukázky

Když krev promluví

249 Kč
199 Kč
Vévodův utajený plán - 20%
(1x)
Sheridan Wolfe, starší syn z třetího manželství vévodkyně z Armitage, se po nenadálé otcově smrti stává nečekaně vévodou z Armitage, přestože se po celý život připravoval na dráhu diplomata.
Ukázky

Vévodův utajený plán

249 Kč
199 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Tajemství prázdného trezoru - 20%
Dva mladí muži objeví na pozemku místní farmy vzácný historický artefakt. Jsou štěstím bez sebe a předmět po dohodě uschovají u někdejšího profesora archeologie, který ho uzamkne ve svém bezpečnostním sejfu.
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - Tajemství prázdného trezoru

159 Kč
127 Kč
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec - 20%
(2x)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky. Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovu – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptu.
Ukázky

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

299 Kč
239 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Panny - 20%
(1x)
Edward Fosca je vrah. Mariana je o tom přesvědčená. Jenže pohledný a charismatický profesor řecké tragédie je na Cambridgeské univerzitě nedotknutelný. Studenti ho zbožňují, zejména členky tajného studentského spolku nazvaného Panny. A právě z jejich řad vzešla první oběť.
Ukázky

Panny

279 Kč
223 Kč
Zrcadlo a světlo - 20%

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

Ukázky

Zrcadlo a světlo

388 Kč
310 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Prokletý kraj - 20%
(10x)
Michaela Klevisová tentokrát opustila kriminalistu Josefa Bergmana a v románu z Pošumaví nahlíží na zločin pohledem dvou mladých žen, jejichž životy jsou provázány s místy, kudy se opakovaně prohnaly dramatické dějiny.
Ukázky

Prokletý kraj

279 Kč
223 Kč
Sedm zákonů - 20%
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
206 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Bystřejší mozek - 20%
Zahoďte představu, že stáří znamená úpadek intelektu. Věda přináší dobré zprávy! Mozek si můžeme zlepšovat v každém věku: posilovat neuronové sítě, stimulovat růst nových mozkových buněk i odvracet degenerativní onemocnění.
Ukázky

Bystřejší mozek

269 Kč
215 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>