Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
beletrie

Obětavý lord Bened - 20%
(2x)
V romanticko-historizujícím románu známé a oblíbené autorky ožívají dvě výrazné postavy někdejšího pestrého klanového života na skotské Vysočině.
beletrie
Ukázky

Obětavý lord Bened

179 Kč
143 Kč
Odčiněný hřích - 20%
Diego rozhodně není žádný uhlazený Španěl, naopak všichni ho považují za černou ovci rodiny. A když ještě unese snoubenku svého bratra Matíase, aby se s ní sám oženil a splnil tak podmínku, jak získat dědictví, nikdo nevěří, že svatba není jen naoko.
beletrie
Ukázky

Odčiněný hřích

69 Kč
55 Kč
Odvrácená tvář lásky - 20%
(5x)

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled.

beletrie
Ukázky

Odvrácená tvář lásky

209 Kč
167 Kč
Opatova protivenství - 20%
(1x)
Koncem 12. století nastává v Čechách a na Moravě období plné zvratů, na knížecím stolci se vystřídá šest panovníků a rivalita Přemyslovců téměř zaviní rozvrácení státu. Je to opravdový boj o trůny. V Palestině je dobyt Jeruzalém a postupně se celá Evropa zúčastní křížových výprav.
beletrie
Ukázky

Opatova protivenství

179 Kč
143 Kč
Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic - 20%
Jádro příběhu je vždycky pravdivé. Část mého vyprávění jsou příběhy mých předků, včetně pamětí mojí matky – porodní báby – pak moje osobní vzpomínky a potom obrázky z dějin našeho kraje.
beletrie
Ukázky

Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic

99 Kč
79 Kč
Patrick Melrose II - 20%
Čtvrtý a pátý díl ironické ságy o Patricku Melroseovi.
beletrie
Ukázky

Patrick Melrose II

248 Kč
198 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
beletrie
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Počkej na mě v Paříži - 20%

Jaké tajemství ukrývá dům na Rue Amélie? Když se Američanka Ruby v roce 1939 přestěhovala za manželem do Francie, netušila, že nastanou těžké časy a skutečná láska na ni v Paříži teprve čeká. Po smrti jejího muže se u dveří nečekaně objeví sestřelený britský pilot Thomas…

beletrie
Ukázky

Počkej na mě v Paříži

249 Kč
199 Kč
Poldark - Cizinec z moře - 20%
Roku 1810 v Evropě zuří válka a Demelza Poldarková netrpělivě čeká na návrat svého manžela Rosse, který postupuje s Wellingtonovou armádou v Portugalsku. Jejich děti již dospěly a začínají si hledat místo v životě.
beletrie
Ukázky

Poldark - Cizinec z moře

269 Kč
215 Kč
Polibek - 20%
(2x)
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.
beletrie
Ukázky

Polibek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>