Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
naučná, odborná a učebnice

Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
naučná, odborná a učebnice

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Vojta Dukát - 11%
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
naučná, odborná a učebnice

Vojta Dukát

300 Kč
266 Kč
Vzkvétání - 11%
(1x)
Autor v knize vypráví podnětné příběhy o uplatnění pozitivní psychologie v praxi, a to v oblastech vzdělávání, ekonomiky, psychoterapie, lékařství a státní politiky – tedy samotných základů každé společnosti.
naučná, odborná a učebnice

Vzkvétání

395 Kč
351 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
naučná, odborná a učebnice

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Čchi Kung jednoduše - 11%
Každý z nás má někde hluboko v sobě místo plné energie, zdraví a štěstí.
naučná, odborná a učebnice

Čchi Kung jednoduše

331 Kč
294 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
naučná, odborná a učebnice

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy - 11%
(2x)
Kniha o Jižní Americe a Antarktidě je poutavým a čtivým druhem literatury faktu, je druhou publikací daného žánru, po loňském „Snu o Tichomoří“ o omamujícím světě Polynésie, Melanésie a Mikronésie se strhující historií a kulturou.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy

314 Kč
279 Kč
Milevský letopis - 11%
(2x)
Vincenciův letopis a Milevský letopis, který obsahuje letopis Jarlochův a Kroniku tzv. Ansberta o historii třetí křížové výpravě císaře Fridricha, patří mezi nejvýznamnější prameny k českým dějinám 12. století.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Milevský letopis

313 Kč
278 Kč
Rámce války - 11%
Kniha významné politické a feministické teoretičky Judith Butlerové se věnuje současným válkám a otázce: za které životy (ne)truchlíme. Pokud život není "takový, za kterým bude truchleno", je snazší připustit jeho zmaření.
naučná, odborná a učebnice

Rámce války

171 Kč
152 Kč
Reprezentace české středověké šlechty - 6%
(1x)
Během posledních deseti let se Robert Šimůnek, působící v Historickému ústavu AV ČR, vypracoval v předního znalce české aristokracie pozdního středověku. Ústřední téma jeho monografie přestavují nejrůznější podoby sebeprezentace šlechty.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Reprezentace české středověké šlechty

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100