Nejprodávanější tituly - květen 2022

Rudolf Slánský
(1x)
Ucelená monografie výrazné postavy českých politických dějin. Ucelená monografie výrazné postavy českých politických dějin. Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ.
Ukázky

Rudolf Slánský

404 Kč
Život si se mnou zahrává
(5x)
Grossmanův nový román je rodinné drama – příběh tří generací silných žen. Temné události z minulosti otrávily jejich vztahy a neúprosně je přivedly zpět k sobě.

Život si se mnou zahrává

341 Kč
Mars
„Jsem mladý a bohatý; a jsem nešťastný, neurotický a sám. Pocházím z jedné z nejlepších rodin na pravém břehu Curyšského jezera a mám rakovinu,“ píše Fritz Zorn místo úvodu.

Mars

205 Kč
Povolání režisér
(3x)
Rozhovor, který v létě roku 2012 vedl Bohdan Sláma s Milošem Formanem, se dotýká podstaty práce režiséra a scenáristy.

Povolání režisér

87 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Děravé paměti - Šedesát báječných let pod psa
(1x)
Jak se z nesmělého kluka ze Sázavy dočasně stal hédonistický seladon a nadlouho i nejpopulárnější porevoluční spisovatel? Co dělal 17. listopadu 1989 a na čem psal Báječná léta pod psa?

Děravé paměti - Šedesát báječných let pod psa

305 Kč
Lov
(1x)
Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze.
Ukázky

Lov

494 Kč
Mimosezóna
Výpravně provedená sbírka písňových textů a ilustrací Jaromíra Švejdíka.
Ukázky

Mimosezóna

494 Kč
Na konci října
V indonéském utečeneckém táboře umírá nezvykle mnoho mladých lidí, údajně na krvácivou horečku. Světová zdravotnická organizace vysílá na místo špičkového amerického epidemiologa Henryho Parsonse, aby odebral vzorky.
Ukázky

Na konci října

357 Kč
Schizogorsk
Román švýcarského spisovatele a psychiatra Waltera Vogta (1927–1988) je sžíravou sondou do absurdních zákrut moderní evropské společnosti, která musí vytvářet umělé modelové situace, aby mohla na základě takto získaných zkušeností vůbec obstát.

Schizogorsk

205 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 100 > >>