Nejprodávanější tituly - květen 2022

Zničený
Téměř dva tisíce let chodil po zemi jen jeden druid, Atticus O'Sullivan. Teď jsou tři. Granuaile se už stala opravdovým druidem a Atticus právě zachránil svého učitele-arcidruida dávno zmrazeného v čase, který nyní vystupuje pod moderním ekvivalentem svého staroirského jména: Owen Kennedy...
Ukázky

Zničený

279 Kč
Anglické roky
V románu Anglické roky Norberta Gstreina se vypráví zpola detektivní příběh odehrávající se dílem během druhé světové války ve Velké Británii.
Ukázky

Anglické roky

267 Kč
Začátečníci
Původní verze Carverových povídek, které vyšly v roce 1981 pod názvem "O čem mluvíme, když mluvíme o lásce".

Začátečníci

314 Kč
Buď už, prosím tě, zticha
První sbírka slavného amerického povídkáře vychází česky v úplnosti poprvé a zároveň otevírá pětisvazkový projekt, který přinese všechny autorovy povídky.

Buď už, prosím tě, zticha

44 Kč
Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých

Nadešel konec civilizace. Pryč jsou internet, televize i mobilní telefony. Zůstalo jen málo z toho, co by člověku připomínalo, že je stále lidským tvorem.

Ukázky

Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých

403 Kč
Destrukce
(2x)
Destrukce je realistický román z českého venkova. Klíčovou postavou je učitel, který prchá před složitostí světa na vesnici, kde chce nalézt klid, řád a jistotu.

Destrukce

260 Kč
Chlorid sodný
(5x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
Ukázky

Chlorid sodný

449 Kč
Stručný úvod do teorie rituálu
Kniha popisuje řadu konkrétních rituálů a zkoumá rituál z teoretického i historického hlediska. Zaměřuje se na okamžiky, kdy se rituál dotýká každodenního života: v souvislosti s politikou a mocí, s životními mezníky, s formováním skupin či identity.

Stručný úvod do teorie rituálu

135 Kč
Území vlků
Lydia Susiová se naplno věnuje ochraně vlků v jejich přirozeném prostředí. Když hotelový řetězec začne zastavovat pozemky v sousedství rezervace a začne budovat obrovský obytný komplex, Lydia patří k nejsilnějším odpůrcům výstavby...

Území vlků

386 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.

Stvůra

323 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 1000 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 .. 100 > >>