Nejprodávanější tituly - květen 2022
detektivky

Černá voda - 11%
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
318 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
Department 19 - Utajená mise - 47%
(3x)
Život Jamieho Carpentera už nikdy nebude jako dřív. Jeho otec je mrtvý, matka nezvěstná a jen on sám byl zachráněn nesmírně mohutným mužem jménem Frankenstein. Jamie je odvezen na Oddělení 19, kde je zařazen do utajené organizace...
detektivky

Department 19 - Utajená mise

279 Kč
148 Kč
Dračí vášeň - 20%
Sedmnáctiletá Meghan Crossová chodí se dvěma mladíky naráz, a nemůže se rozhodnout, který je ten pravý. Ale ukazuje se, že ji miluje ještě někdo – tajemný „Borgentownský drak“, jenž jí začne na důkaz své lásky posílat hrůzné dárky.
detektivky
Ukázky

Dračí vášeň

45 Kč
36 Kč
Kdo skrývá tvář - 20%
(1x)
Zápletka posledního autorova románu má kořeny v přímořských přístavech, hlavní příběh se však odehrává na konci 17. století v krajích Vysočiny na pomezí Čech a Moravy.
detektivky
Ukázky

Kdo skrývá tvář

129 Kč
103 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Led v žilách - 20%
Thriller, v němž ožívají legendy o přízracích...
detektivky
Ukázky

Led v žilách

149 Kč
119 Kč
Msta písecké panny
(2x)
S dvorem českého krále Přemysla II. Otakara odjíždí Oldřich z Chlumu v doprovodu svých pomocníků do Prácheňska, kde se má konat zasedání zemského soudu. Ale hned první noc, kdy dvůr do královského hradu v Písku dorazí, je zavražděn zemský sudí Benedikt.
detektivky
Ukázky

Msta písecké panny

199 Kč
Návrat mistra
(3x)
Pán Milána Gian Galeazo Visconti se nevzdává snahy získat vévodskou korunku, kterou mu však může udělit jenom Václav IV., král český a římský. A tak se musí Lukáš znovu vrátit do Čech, už jako vážený milánský mistr.
detektivky
Ukázky

Návrat mistra

189 Kč
Osmanský tábor
(1x)
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
detektivky
Ukázky

Osmanský tábor

199 Kč
Pavoučí síť
(1x)
Lukášovi, platnéřskému tovaryšovi, se podařilo za přispění svého příznivce Lorenza Scorsiniho šťastně uniknout z Prahy, kde mu bylo několikrát ukládáno o život. Co mu asi přinese jeho nový domov, Miláno?
detektivky
Ukázky

Pavoučí síť

189 Kč
Podfuk v Marseille - 11%
Marseille … je to zvláštní místo, založené před více jak šestadvaceti stoletími, dříve než Paříž začali nazývat Paříž. A ve srovnání s ní je rozlohou Marseille dvojnásobná a po celém pobřeží zastavěná. Snad s výjimkou jedné kouzelné zátoky...
detektivky

Podfuk v Marseille

197 Kč
175 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
detektivky
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Platnéř
(6x)
Strach ovládl Staré Město pražské a není radno vycházet po setmění. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Platnéř

189 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Zakázané doteky - 6%
Čtvrtý případ zemana Jožíka Bukovského je volným pokračováním autorových předchozích historických románů s detektivnimi zápletkami.
detektivky

Zakázané doteky

254 Kč
239 Kč
Ztracený svět - 20%
(1x)
Notoricky známý příběh o čtveřici statečných průkopníků, kteří jsou uvězněni na nepřístupné stolové hoře, kde sesetkávají se zástupci prehistorického života.
detektivky
Ukázky

Ztracený svět

109 Kč
87 Kč
Žena v kleci - 11%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
detektivky

Žena v kleci

269 Kč
239 Kč
Letopisy královské komory I.
(5x)
První svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory I.

199 Kč
Zobrazuji 521 - 540 z 548 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>