Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
nemoci a zdravotní problémy

Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Usmát se a poodstoupit - 20%
Známý psychiatr a specialista na léčbu návykových nemocí Karel Nešpor má jasno: s úsměvem jde všechno lépe. Ve sbírce odlehčených zamyšlení se s nadhledem věnuje různým tématům a hledá odpovědi na odvěké otázky života.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Usmát se a poodstoupit

209 Kč
167 Kč
Kuchařka při onemocnění dnou - 20%
Kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Kuchařka od nutriční terapeutky z IKEMu je návodem na stravování v akutním stadiu nemoci, ale i pomocníkem ve výběru potravin ve stadiu chronického onemocnění k předcházení problémů.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Kuchařka při onemocnění dnou

149 Kč
119 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Léčivá moc smíchu - 20%
(1x)
Úsměv ve správnou chvíli dokáže prolomit ledy v mezilidských vztazích. Často je to právě úsměv, který stojí na počátku přátelství, spolupráce nebo i manželství. Smích nejen stmeluje rodiny a pracovní týmy, ale také pronikavě ovlivňuje řadu tělesných funkcí a slouží tělu jako signál, že je možné se uvolnit.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Léčivá moc smíchu

179 Kč
143 Kč
Psychologie zdraví - 20%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Psychologie zdraví

509 Kč
407 Kč
Kognitivní rehabilitace seniorů - 20%
Odborná monografie se zabývá problematikou ucelené rehabilitace osob v seniorském věku s ohledem na kognitivní deficity způsobené procesem stárnutí a rozvojem patologických změn, především při Alzheimerově nemoci.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Kognitivní rehabilitace seniorů

229 Kč
183 Kč
Nástroje proti úzkosti - 20%
Sužují vás úzkostné stavy? Představujete si, co hrozného by se vám mohlo ještě přihodit? Bojíte se, že selžete a váš výkon nebude dokonalý?
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Nástroje proti úzkosti

254 Kč
203 Kč
Skryté příčiny únavy a nedostatku energie - 20%
Autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční šestitýdenní program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Skryté příčiny únavy a nedostatku energie

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>